Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Havana, Croaziera Caraibe si sejur Varadero 15 26 martie 2018
admin:
Bifat cu lista in fata tot ce era trecut. O0 Transferat din dulap in troler si rucsac... :) Asa ca sunt gata de plecare. :yeah: Voi?
Atentie sa nu uitati acasa in special pasaportul, banii, cardul! Sunt cele mai importante lucruri, fara ele nu puteti calatorii! Urmariti pe lista de recomandari pe care am postata pe acest topic, daca aveti totul pus in bagaje.
Referitor la mesele pe care le vom avea pe zboruri:
- pe segmentul Bucuresti - Paris - snack + bauturi
- pe segmentul Paris - Havana o masa de snack + o masa calda si bauturi.
In orele de conexiune pe Aeroportul CDG Paris, veti putea alege si servi ceea ce doriti, evident contra-cost. Daca va cumparati ceva pentru drumul pana la Havana retineti ceea ce v-am povestit: in Cuba nu puteti intra nici macar cu un biscuit. Deci asigurati-va ca nu cumparati din Paris mai mult decat puteti servi. Nu va recomand sa luati nici bautura, pentru ca 90% nu o sa puteti trece cu ea in Cuba.
Lasati la indemana castile audio si incarcatorul de la telefon. Pe aeroportul din Paris aveti prize de incarcare, iar pe avion de asemenea, prin USB (desi stewardezele de obicei atrag atentia ca acea este mufa de audio/video nu de incarcare). Puteti sa va uitati la un film din colecta prezentata de cei de la Air France (bineinteles fara subtitrare in romana), puteti asculta povestile mele despre locurile in care urmeaza sa calatoriti, sa ascultati muzica din colectia Air France sau cea transmisa de mine ieri aici pe forum. V-o recomand pt intrarea in atmosfera, selectia este foarte faina... :)
Cred si sper ca v-am transmis toate informatiile necesare, sper sa veniti cu totii cu toata voia buna si bucuria de plecare in vacanta, imi doresc mult sa fie un grup fain (si nu ar avea de ce sa fie altfel din moment ce marea majoritate sunteti vechi..), sa petrecem o vacanta minunata. *|* :dance: :thumbup:
Completez cu o precizare, de care am rugamintea sa tineti cont, desi stiu ca pe Samiza sunteti tentati sa o identificati mai mult ca agentie, nu ca persoana. O sa participe si ea la aceasta excursie, dar nu in calitate de insotitor de grup sau reprezentant agentie. Eu o sa fiu acela care va va indruma si insoti. Ea este in vacanta. Asa ca nu apelati cu nici o problema organizatorica sau pentru detalii despre excursie, lasati-o sa se destinda, vine dupa o perioada extrem de plina si grea si la intoarcere o va astepta una si mai si. Eu am sa fiu cu voi 24/24, va acord toata asistenta si atentia mea, am sa fac tot ce este posibil sa aveti o vacanta extraordinara. Depinde insa evident si de voi, de modul in care stiti sa va bucurati, interactionati, apreciati ceea ce vedeti. Si de ce asteptari v-ati facut...Eu v-am povestit multe, sau scris de asemenea tone de articole despre Cuba, in mod normal ar trebui sa apreciati corect ceea ce vedeti acolo...
Drum bun celor care calatoresc spre Bucuresti, sa ajungeti cu bine. Eu impreuna cu Samiza vom ajunge de miercuri seara in capitala si vom dormi foarte aproape de aeroport, la Hotel Otopeni.
Luati-va toate masurile sa nu intarziati, pentru ca nu va asteapta nimeni dupa ora de intalnire anuntata, Deci ne vedem joi, 15 martie, pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, ora 4.15 (dimineata). In fata Cafenelei Lavazza, pentru zborul BUCHAREST OTP - PARIS CDG AF 1089 06:50 09:10.
Este ultima mea postare aici, doar daca apare o modificare mai intervin.
wonderland:
Drum bun, tuturor! Sa aveti vreme frumoasa si sa va intoarceti ametiti de cate veti vedea si trai! :thumbup:
Octy1958:
Drum bun cu momente de neuitat . Abia aștept să citesc impresiile la întoarcere :smitten:
La anul sigur nu o ratez.... :slap:
admin:
O multime de fotografii, filmulete, amintiri...Locuri greu de descris in cuvinte, de aceea am sa spun mai putine si o sa las imaginile sa povesteasca...Dupa o zi de munca, am reusit sa triez si sa aranjez fotografiile, asa ca incepand de maine o sa puteti vedea in episoade, fiecare loc prin care am trecut.
O excursie extrem de grea ca pregatire, ca organizare, ca urmarire. Si plina de emotii. Am muncit mult si cu foarte mare atentie la aceasta excursie, am incercat sa aleg tot ceea ce este mai bun, la cazari, la programe, la servicii in general. Greu predictibil cu ce te intalnesti acolo, te poti astepta ca organizator la o multime de situatii. Cuba este o destinatie speciala, minunata pentru turisti, epuizanta pentru organizatori. Ma bucur enorm ca am ajuns toti cu bine acasa, fara peripetii, fara incidente, ca am reusit sa ating tot ceea ce imi propusesem. Sunt fericit ca lucrurile s-au legat, ca am fost preventiv ca timp, ca am putut sa ma incadrez in timpii de transfer, de imbarcari si debarcari. Grupul m-a ajutat mult, am simtit venind dinspre cei mai multi o intelegere a situatiilor, fara sa se creeze tensiune sau presiune. Le multumesc pentru increderea in mine, pentru felul in care mi-au aratat ca inteleg prin ce momente trec uneori...Au stiut sa-mi ofere calmul si creditul necesar, pentru a-mi permite sa rezolv situatii de altfel inevitabile in tari cum sunt cele din America de Sud.
Le-am oferit o experienta extraordinara, cam tot ce se poate scoate mai bun din zonele prin care am trecut. Am tinut mult sa pot face ceea ce am gandit si planuit, pentru ca stiam ca o sa-i incante. Au fost momente memorabile la Cascadele de pe Dunn's River, la snorkeling la bariera de corali, la pisicile de mare din Cayman. Am incercat sa arat Havana asa cum o simt si percep eu, am ales sa gust impreuna cu voi cei care m-ati insotit acolo, din aroma unui loc pastrat neclintit in timp...
Sunt epuizat, am nevoie mare de odihna, m-a consumat mult aceasta excursie si privind in fata, nu stiu daca as mai putea sa o iau de la capat. Sunt prea multe lucruri ce nu depind de tine acolo, prea multe necunoscute ce pot aparea fara sa te astepti, prea multe lucruri de reparat in urma altora...Este o risipa de energie si un consum eotional maxim. Am avut norocul ca am ajuns acolo oarecum pregatit psihic si am reusit sa trec peste toate obstacolele si problemele. Nu ma prea vad reluand tot parcursul acesta de pregatire si organizare, cel putin nu acum cand sunt atat de obosit...Poate insa dupa ce trece un pic starea asta si imi revin...am sa incep sa sap la o noua excursie de Cuba...
Revin maine cu poze si filmulete...Tot maine o sa transmit celor care au participat fotografiile facute de mine, Dana si Ramona...
admin:
Incep povestea in imagini...cu filmulete. Doua facute pe plaja hotelului la care am stat la Varadero...La care am fost rasfatati cu coctailuri, muzica si o atmosfera de vacanta de Caraibe...
! No longer available
! No longer available
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă