Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017
theo365:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017, 10:49 --- :( Se pare ca Elena Curca a preluat locul Nanei.
--- Terminare citat ---
...doar se pare , dar nu e asa . , .... :thumbup:
wonderland:
ups, da theo, stiam eu ca mi-a scapat ceva... :hammer:
Deci, doar ofertele lui Adrian si Leonard mai sunt valabile...
theo365:
Hello, hello , *|*
Haideti ca mai e putin pana cand ne vom (re)intalni iar vremea se pare ca nu va fi chiar asa neprietenoasa .
Si pentru ca tot e vremea cand Sibiul isi imbraca straiele de sarbatoare iar Targul de craciun ne asteapta , noi , 2 fete cucuiete ne-am gandit sa ne bucuram un pic de toate astea prin Sibiu , inainte de :dance: :thumbup: .....marea relaxare .
Apropos , abia astept balaceala din bazine , relaxarea dupa un masaj, dar si fasolea cu ciolan de dupa defilare !!!! :giggle: Hai ca avem treaba multa !!!! Asadar , daca mai sunt doritori de o mica escala in Sibiu , pe 29,11,2017 , dati de veste !!!!
Cam asa arata vremea acum in Tg. Mures - e un webcam online -
http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/camere-web-streaming/targu-mures
theo365:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017, 10:59 ---ups, da theo, stiam eu ca mi-a scapat ceva... :hammer:
Deci, doar ofertele lui Adrian si Leonard mai sunt valabile...
--- Terminare citat ---
Din cate stiu eu, oferta lui Adrian nu mai e valabila , toate locurile fiind ocupate deja !!!!
wonderland:
ok! I quite! :surrender: Te las pe tine sa descalcesti lucrurile pe aici, ca vad ca ai si info din...culise. :magic:
Io ma duc sa vad ce fac cu raceala asta sacaitoare. :buck2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă