Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017
Tomita:
Buna...eu sunt nou pe aici .... si vreau sa va salut pe toti. Si...inca ceva in legatura cu vacanta de 1 decembrie...eu m-am trezit mai tarziu si nu am apucat nici o rezervare... daca cineva din baieti nu mai poate sa mearga sa spuna ca m-as duce eu in locul lui
Leonard:
--- Citat din: Curca Elena din Joi, 23 Noiembrie 2017, 18:29 ---MA IEI SI PE MINE?LA petrecere,la TG .MURES.CU MASINA multumesc
--- Terminare citat ---
Buna, Elena, sigur ca te iau, ideea este ca traseul meu va fi dinspre Slatina spre Valcea si ce urmeaza. Te poti descurca pana la Valcea cu transportul?
Leonard:
--- Citat din: Leonard din Vineri, 24 Noiembrie 2017, 10:18 ---Buna, Elena, sigur ca te iau, ideea este ca traseul meu va fi dinspre Slatina spre Valcea si ce urmeaza. Te poti descurca pana la Valcea cu transportul?
--- Terminare citat ---
S-ar putea ca joi , totusi, sa plec din Bucuresti.O sa vedem.N-as vrea sa te incurc......
Curca Elena:
BUNA! :-[ :'( :'(
!EU VIN DIN BUCURESTI,DACA AJUNGI PE AICI ,MERG.DACA NU.....O SA IAU TRENUL DACA NIMENI NU MAI ARE UN LOC
Leonard:
--- Citat din: Curca Elena din Vineri, 24 Noiembrie 2017, 13:20 ---BUNA! :-[ :'( :'(
!EU VIN DIN BUCURESTI,DACA AJUNGI PE AICI ,MERG.DACA NU.....O SA IAU TRENUL DACA NIMENI NU MAI ARE UN LOC
--- Terminare citat ---
Nu lasam pe nimeni in urma, nu-i asa? ;D.. ne auzim marti, miercuri, la telefon ptr detalii. O zi buna si.... fruntea sus!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă