Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie, cu SPA, plimbare si distractie. 30.11 - 3.12 2017
ioanabil:
Ai luat în calcul ?i bagajele? Si ele ocupa un loc important in masina. Ideal ar fi sa fiti 3 persoane in masina plus bagajele. :magic:
Leonard:
Eu sunt barbat. Ma imbrac si ma mut. Spatiul pentru bagaje destinat doamnelor este arhisuficient, daca in masina va fi o singura femeie.Daca nu, nu.
Leonard:
--- Citat din: Leonard din Marți, 21 Noiembrie 2017, 13:48 ---Eu sunt barbat. Ma imbrac si ma mut. Spatiul pentru bagaje destinat doamnelor este arhisuficient, daca in masina va fi o singura femeie.Daca nu, nu.
--- Terminare citat ---
Glumesc. Vom asigura destul loc astfel incat sa avem o calatorie confortabila si noi, si bagajele noastre.
Rappy1986:
Mai are cineva un loc care pleaca de la Bucuresti?
theo365:
--- Citat din: Rappy1986 din Miercuri, 22 Noiembrie 2017, 10:19 ---Mai are cineva un loc care pleaca de la Bucuresti?
--- Terminare citat ---
Uite ai aici 2 variante -
--- Citat din: Adrian Marian din Vineri, 03 Noiembrie 2017, 21:09 ---Si eu sunt nou in grup, vin din Bucuresti cu masina, daca vrea cineva sa vina cu mine cu mare drag... 0730166667
--- Terminare citat ---
--- Citat din: georgia52 din Marți, 24 Octombrie 2017, 12:34 ---... eu intentionez sa merg cu masina personala din Bucuresti .
Mi-ar face placere sa putem merge mai multi impreuna, ar fi mult mai placut drumul. astept sa ma contactati aici sau la tel. 0743116986.
v-astept cu drag,
G.Roman
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă