Autor Subiect: Revelion Singles Camp 2018. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!  (Citit de 43391 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vyo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Revelion Singles Camp 2018. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
« Răspuns #45 : Marți, 19 Decembrie 2017, 16:23 »
Buna Aurora! Sigur putem merge impreuna. Am vazut ca ai dat nr de telefon, te sun mai in apropiere de eveniment!!!

Offline nicoleta.griga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Re: Revelion Singles Camp 2018. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
« Răspuns #46 : Marți, 19 Decembrie 2017, 16:53 »
Buna seara. Eu sunt Nicoleta si sunt noua pe acest site. Desi sunt din Constanta, voi veni in Tg Mures la revelion din Bistrita, acolo facand Craciunul. Voi veni cu masina asa incat daca cineva are nevoie de transport, vin in ajutor cu mare drag. Sau la intoarcere din Tg Mures in Constanta.

Offline Aurora

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
« Răspuns #47 : Marți, 19 Decembrie 2017, 17:59 »
Buna Aurora! Sigur putem merge impreuna. Am vazut ca ai dat nr de telefon, te sun mai in apropiere de eveniment!!!

Violeta , multumesc mult ! Sarbatori Fericite !

Offline Matias Camelia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #48 : Marți, 19 Decembrie 2017, 23:46 »
  :offtopic: Mihaela si  Nicoleta, bine ati venit printre noi!

Va rog sa va prezentati la Biroul De Primire, ca sa va stie toata lumea:

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3.0.html

Petrecere buna de Revelion!

Offline Nasty

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #49 : Miercuri, 20 Decembrie 2017, 09:07 »
Buna dimineata
Sa inteleg ca mai sunt locuri pentru Revelion
Tocmai am trimis o cerere de inscriere.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #50 : Miercuri, 20 Decembrie 2017, 09:46 »
Nu stiu, situatia finala este acum in agentie. Daca mai sunt locuri disponibile (cu cazare la Hotel Belvedere evident, pt ca la Plaza s-au terminat de mult...), cu siguranta vei primi azi un raspuns.

Offline Nasty

• Newbie
  • *
« Răspuns #51 : Miercuri, 20 Decembrie 2017, 09:50 »
Am primit, imediat dupa inscriere, acest mesaj: Primiti acest Email pentru ca figurati pe lista de intentii de participare la excursia:
Revelion Singles Camp 2018. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!

Pentru ca inscrierea d-voastra sa se concretizeze in rezervare ferma, este nevoie sa achitati un avans in valoare de:
800RON

pana la data de
21/12/2017

Sa inteleg ca pot achita acest avans...

Offline FLORIN_H

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #52 : Miercuri, 20 Decembrie 2017, 10:06 »
Pt. admin. Sigur exista vreun Hotel Belvedere in Tg. Mures ? Poate ati vrut sa va referiti la Hotel Business ?

Offline mihaela.silav

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #53 : Miercuri, 20 Decembrie 2017, 10:20 »
Buna ziua,  in afara de cele care ne stim deja, mai este cineva din zona Bacau, Onesti, Moinesti, Comanesti, Roman, Piatra Neamt.......?
zi frumoasa sa aveti ! :)

Buna Violeta! Am loc in masina si te iau cu drag!
Astept mesajul tau pe mail mihaela.silav@yahoo.com
O zi buna!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #54 : Miercuri, 20 Decembrie 2017, 10:30 »
Da, Florin, multumesc pentru corectie, este vorba de Hotel Business.

Nasty, asa cum ti-am raspuns, acum totul este in agentie. Nu te pot ajuta. Ia legatura acolo, in Bon Voyage se fac rezervarile,

Offline Nasty

• Newbie
  • *
« Răspuns #55 : Miercuri, 20 Decembrie 2017, 10:32 »
ok. Multumesc.

Offline Eugenus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
Buna, sunt din Iasi si caut un loc pentru transport la Revelion Singles Camp. Astept un raspuns pe forum sau la tel: 0754921472. Multumesc!

Offline Nasty

• Newbie
  • *
Bun? dimineata! Doreste cineva un loc la Revelion 2018? A intervenit ceva si nu mai pot merge. Va rog sa ma contactati, eventual la nr. telefon 0746172316.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Nasty, trebuie sa precizezi pentru eventualul inlocuitor: unde ai cazare, la Business sau la Plaza si cat ai achitat din total.
Completez cu un lucru, nu o lua ca o dojana (nu-mi permit mai mult decat recomandari sau sfaturi aici...) ci ca pe o precizare pe care o citesc si altii: in Singles Camp nu ne jucam de-a inscrierile, astazi vrem si maine nu. Ne adresam unui anumit tip de profil, decis, cu incredere, cu intelegere, etc. Ori renuntarile de tipul acesta ne indica altceva...

La fiecare actiune se scrie si specifica foarte clar, subliniat: "Atragem in mod special atentia in ceea ce privesc Conditiile de renuntare la evenimentele Singles Camp&Travel. Va rugam ca inainte de a va inscrie sa le cititi cu atentie si in situatia renuntarii unilaterale sa nu ne asaltati cu Email-uri sau telefoane pentru restituirea banilor achitati. Asigurati-va inca de la inscriere ca puteti si doriti sa participati, iar in conditiile in care credeti ca poate interveni o situatie speciala medicala la d-voastra sau la rude de gradul I, luati-va masura preventiva de a incheia o asigurare STORNO.

In cazul in care renuntati si cautati pe cineva sa participe in locul d-voastra, va rugam ca in primul rand sa va asigurati ca persoana respectiva corespunde profilului pe care noi il solicitam: sa fie single, sa fie o persoana comunicativa, toleranta, sociabila si foarte important sa fie membru Singles Camp. Daca ati gasit o astfel de persoana, inainte de a face transferul de loc informati agentia de intentie si comunicati inlocuitorului ca este nevoie sa contacteze personal agentia pentru o discutie cu cei de acolo. Dorim sa ne asiguram ca toti cei care participa sunt trecuti printr-un filtru. Daca persoana pe care ne-o propuneti nu se incadreaza in profilul prezentat, avem dreptul sa refuzam schimbul de locuri. Ne dorim o atmosfera placuta, un grup de oameni de foarte buna calitate, in care lumea sa se simta confortabil".

Offline nicoleta.griga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Domnul Gigi, fara sa am nicio treaba cu persoana/persoanele care nu mai pot veni la revelion, as vrea sa spun ca uneori chiar se intampla lucruri neprevazute care te impiedica sa participi la evenimente sau excursii. Asta nu inseamna ca esti o persoana neserioasa. Atata timp cand nu se stie motivul nu putem judeca o persoana ca fiind neserioasa. Daca isi gaseste persoana in schimb bine, daca nu, ar trebui sa piarda banii si asta e. Corect pt ambele parti, adica membrii si cei care se ocupa de acest site.
Si daca tot veni vorba de seriozitate, sunt de acord ca membrii acestui site sa dea dovada de seriozitate, insa de asemenea ar trebui sa se ceara sinceritate si seriozitate si din partea stuff-ului. Eu am vrut sa schimb de la hotel Business la hotel Plaza in momentul in care am vazut ca mai multi membri nu mai puteau veni. Mi s-a spus sa iau legatura cu agentia. De la agentie mi s-a comunicat ca nu imi pot da loc la Plaza pt ca sunt membrii care au achitat integral inca din august si n-au prins loc la Plaza. Mie raspunsul asta imi cam da cu virgula, din moment ce abia pe 24 noiembrie s-a anuntat ca nu mai sunt locuri la femei la hotel Plaza, dar ca se va incerca suplimentarea cu cateva lucuri la Business Hotel. Deci la sfarsitul lui noiembrie, nu in august. Cand am intrebat din nou agentia despre acest lucru nu mi s-a mai raspuns la mail.
Va multumesc pt atentie si sper ca nu voi fi pusa pe rug pt ca mi-am exprimat opinia  :)
Si la final, sa ne vedem cu bine la revelion si abia astept sa cunosc marele grup Singlecamp  *|*