Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2018. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!
zamfirache lenuta:
Buna dimineata!
Merge cineva din Botosani la Revelion?Mi-ar face plecere sa calatorim impreuna :pleasantry: *|* *|* *|*
Mihaela0510:
--- Citat din: enya71 din Duminică, 10 Decembrie 2017, 18:53 --- Din Constanta pleaca cineva cu masina? As vrea sa ma alatur si eu daca se poate. Adresa mea de mail: viss71@yahoo.com
--- Terminare citat ---
Buna seara, si eu plec din Constanta, dar nu cu masina. Cunosti vreo posibilitate de transport, respectiv pe cineva cu masina, sau un tren accesibil, sau vreun microbuz? Ar fi o solutie si din Bucuresti direct...
Mihaela0510:
Buna seara tuturor,
Incep prin a spune ca ma bucur ca exista acest forum si ca se organizeaza acest eveniment. Cate ceva despre mine: sunt profa' de germana si traducator, locuiesc in Constanta, imi plac excursiile si plimbarile. M-am inscris cu gandul de a imi face prieteni noi, de a gasi cat mai multe solutii de vacante frumoase si ... de a intalni pe cineva deosebit. Una dintre vacante cu siguranta va fi acest Revelion, care mi s-a parut inca de la inceput foarte frumos organizat. O0 O0 O0
Sa ne vedem cu bine la Targu Mures pentru un start nemaipomenit in 2018!
Rami:
Buna Mihaela!
Eu sunt Ramona din Ploiesti!
Pot spune ca, ai facut cea mai buna alegere, Singles Camp! :yeah:
Vei avea parte de niste superrr vacante, cu momente de neuitat, alaturi de niste oameni superrr! :yeah:
Cel putin, pentru mine asa a fost si este din august 2016! :D
De fapt, te vei convinge singura la Targu Mures :dance: *|*
Sa ne auzim si sa ne vedem cu bine ;)
Si sa stii ca sunt multi membrii Singles Camp in Constanta, si sunt unul si unul :D
Aurora:
--- Citat din: vyo din Duminică, 10 Decembrie 2017, 16:05 ---Buna tuturor
Sunt Violeta, vin la revelion la Targu Mures cu masina din Sibiu. Daca e cineva care face acelasi drum, poate mergem impreuna. Sunt la prima actiune si orice indrumare ar fi binevenita. Multumesc!
--- Terminare citat ---
Buna Violeta ! Sunt Aurora din Medias . M-as bucura sa ma poti lua cu masina .Adresa e mail : auralt@yahoo.com . Multumesc !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă