Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2018. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!

<< < (27/29) > >>

krondia:
Gigi, atmosfera din excursii conteaza cel mai mult, sunt convinsa de asta si, intr-adevar, pentru cineva care nu este obisnuit cu grupurile mari, este mai greu sa isi inchipuie ca nu toata lumea este la fel de placuta, binevoitoare.
Referitor la Revelion, cred ca, din pacate, pentru cativa este doar o iesire singulara in lipsa de alta alternativa si de aici lipsa de interes. Poate si pentru ca aici nu exista acea conditie de participare anterioara la minim o actiune SC.

Trecand peste astea, pentru noi toti cei care apreciem spiritul SC, este imbucurator sa vedem cat de frumos evolueaza acest concept de la un an la altul. Vor fi mult mai multe actiuni faine anul acesta, in locuri inedite, sa ne pregatim de calatorii asadar  *|*

Rami:
Buna dimineata Gigi, buna dimineata tuturor :)
Pe lumea asta sunt oameni de tot felul, si da, asa cum ai spus si tu, sunt si oameni rai! Pacat!
Sincer?! Eu nu am reusit sa-i remarc la Targu Mures! Probabil au fost inghititi de atmosfera super de super creata de noi restul, cei 167 :giggle:
Eu v-am descoperit acum un an si jumatate si ma bucur tare mult, si va multumesc tare mult, pentru ca fiecare iesire alaturi de voi a fost o mare bucurie, o posibilitate de a-mi incarca bateriile, de a uita de toate grijile, si de a ma bucura de viata!
Va multumesc mult tuturor celor care faceti ca aceste momente sa existe!  :bow:  :flori:
Si asa cum spunea si krondia, anul asta ne asteapta o multime de calatorii si intalniri super de super :yeah:, la asta sa ne gandim!
Va doresc multa sanatate si zile cu spor in toate! ;)
Va pup cu mult drag pe toti cei din Familia Singles Camp :smitten:

Nina Petre:
  Sper ca persoanele despre care ati spus ca nu va veti mai putea intalni cu ele au motive diverse si nu cele mai rele...pentru ca eu abia asteptam sa o intalnesc pe Nora in excursii! M-a intampinat cu multa intelegere atunci cand am facut eu primele postari pe forum astfel ca intrarea mea aici a fost una placuta si naturala datorita ei...cineva pe aici, nu spun cine :) chiar mi-a dat un miel fiindca m-a zis Nora in loc de Nina.

admin:
La Tg Mures a fost o atmosfera exceptionala. Cand am spus de "rai" nu m-am referit la acel eveniment...Ce am remarcat la Tg Mures, din 170 de persoane au fost doar 4-5 persoane pe care le-am vazut nereusind sa intre in atmosfera, dar doar atat, nu au suparat, nu au creat nici un fel de probleme. Nu au interactionat cu cei din jur, nu au bucurat, nu au suparat. Suntem diferiti din punct de vedere al socializarii, al asteptarilor, al disponibiliatii de comunicare, asta nu inseamna ca cineva prea exuberant sau la polul opus - care nu se ridica de pe scaun, poate fi caracterizat in vreun fel... Despre Revelion am scris doar post, ceea ce s-a intamplat cu link-urile transmise.

Nora, de care am amintit eu, din pacate nu mai este demult, sunt vreo 5 ani de atunci, nu aveai cum sa te intersectezi cu ea. Cu siguranta este vorba de alta Nora...Mi-am readus-o in minte, pe ea si pe ceilalti doi, atunci de Revelion, cand am proiectat filmuletele 2010, 2011, 2012. Cea care este acum doar amintire, era o femeie grozava, un complex de rafinament, de impetuozitate, avea un temperament vesel, trecea foarte usor de la serios la vulcanic. Am fost cu ea in multe locuri, Spania, Portugalia, la munte, de Revelion, chiar si intr-o excursie mai privata, in Germania, la un Fest. A fost super totul atunci, ne-a inundat cu veselia, cu glumele ei, tin minte ca am ras tot drumul...

Nina Petre:
 Uhh, mi-a venit inima la loc, deci am aceleasi sanse sa o intalnesc pe Nora despre care am pomenit, in viata asta!                                                 
 Iar Nora despre care pomeniti iata ce amintire grozava a lasat in urma...cred ca de-acolo de unde e acum i-a placut remember-ul!                                   

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă