Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2018. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!

<< < (25/29) > >>

gigel:
 :applause: :applause:
buna seara,

a fost extraordinar ce sa intimplat... in prima seara am fost un pic retrasa cu ce se va intimpla.... dupa.. mi sa intimpat contrariul am cunoscut persoane cu care m am putut distra.....  *|* *|*... o fost o seara superba.... cu siguranta voi mai fi perzenta si la alte distracti... si recunosc ca m- am inscris in acest grup datorita traseelor montane  pe care abia astep sa le incerc si alaturi de voi ;)
sa aveti o seara superba!

MihaelaAld:
Buna seara Gigi, eu am primit arhivele si le-am descarcat.
Sistemul functioneaza, multumim!

admin:
Iti multumesc pt feed-back Mihaela! Facusem un test, dar nu eram sigur ca in masa se va comporta la fel ca in proba. Inseamna ca functioneaza si o sa mai folosesc tehnica asta. Imi economisteste multe din timp atunci cand grupul a fost mare si trebuiesc trimise deci sute de Email-uri....

mirelam:
Dragi prieteni, in sfarsit am revenit acasa dupa o relaxare la Bazna cu doua noi prietene.

*|*Revelionul de la Tg. Mures mi-a intrecut toate asteptarile, o atmosfera absolut incediara timp de 3 nopti, cu dans pana in zori.
 *|*Multumesc inca odata DJ-ilor, chiar daca am facut-o si personal, care au avut o contributie majora la crearea atmosferei de exceptie.
 *|*Multumesc si personalului de la hotel La Plaza, servicii exceptionale. SPA-ul ne-a ajutat sa ne reincarcam bateriile in fiecare dupa amiaza pentru un nou maraton de dans din fiecare seara. Multumesc Samiza si Gigi pentru toate momentele de fericire traite in toate evenimentele SinglesCamp si ca ati facut posibil sa faceti fericiti in cateva zile un grup atat de mare din familia Singles.

*|*Abia astept sa ne revedem la evenimentele din 2018: petrecerile de la Sighisoara, excursii montate interne si externele Andaluzia si Croaziera Albastra.

*|*Pe curand, cu mare drag, Mirela

Rami:
Multumesc mult pentru amintiri Gigi. Ca intotdeauna tu ai grija de noi, dar si de amintirile noastre  :bow:  :flori:
As vrea sa mai adaug ceva la ceea ce am scris dimineata ;)
Pentru a fost mine a fost o bucurie si sa pot participa la super turul orasului pe care l-am facut cu simpatica Ilinca!
Una e sa vezi de unul singur niste obiective si alta e sa-ti explice cineva ce vezi de fapt!
Asa ca multumesc Gigi si pentru asta, si ii  multumesc si Ilincai ;)
Si da, la fel cum s-a mai spus azi, focul de artificii a fost SUPERRR!
Poate suna copilaresc, dar pentru  mine a fost cel mai frumos pe care l-am vazut in viata mea  :yeah:
Noapte buna tuturor  :angel:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă