Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2018. Pentru a 9-a oara impreuna la trecerea intre ani!

<< < (23/29) > >>

MihaelaAld:
Merci, chiar asa vom face si noi!

Hideg Silvia:

LA MULTI ANI!  Anul 2018 cu realizari depline,armonie

fericire,prosperitate!   

Pt.fam CANDEA  , prietenii,organizatorii,sfatuitorii noastri,ai
        tuturor...un c?lduros  LA MULTI ANI !   din suflet, cu stima ,  apreciere si multumiri.

wonderland:
Ups, se joaca in prelungiri?  :angel:

Rami:
Buuuunaaa dimineataaa tuturor si LAAA MULTIII ANIII :flori:
Wonderland, prelungiri?! E putin spus! Pot spune ca s-a transformat de fapt intr-un adevarat turneu :giggle:
Cel putin pentru mine asa a fost :yeah:
Am trait alaturi de prieteni mai vechi,  :smitten:  mai noi, alaturi de vreo 170 de oameni frumosi  :applause: , am trait 4 zile si 3 nopti de poveste :yeah: :dance: *|*
S-a dansat in fiecare seara, de la caderea noptii pana in zori de zi!!! :dance:  *|* :yeah:
Cred ca i-am speriat si pe DJ, ca nu ne mai dadeam dusi la somn, iar seara o luam de la capat :giggle:
Am fost si vechi si mai noi, si noi nouti, adica proaspat botezati si virusati cu SC la Targu Mures :giggle:
Eu m-am simtit SUPER DE SUPER :yeah:
Totul a fost SUPERRR FAIN!!! Locatia, gazdele, DJ, oamenii si atmosfera creata de gazde si de noi toti au fost SUPER DE SUPER! :applause:
Am mai spus-o si zilele trecute, si o voi mai spune, VA MULTUMESC SAMIZA SI GIGI, PENTRU MOMENTELE MINUNATE TRAITE ALATURI DE VOI :bow: :flori: :applause:
LA MULTUMESC SI AJUTOARELOR VOASTRE! :bow: :flori:
MULTUMESC GIGI pentru dupa amiaza plina de amintiri SC, amintiri mai vechi, mai noi :bow:
E adevarat ca numarul membrilor SC a crescut de la un an la altul, dar prieteniile adevarate si momentele minunate traite impreuna raman si ne-au transformat, asa cum zicea si Dan, in FAMILIA SINGLES CAMP :love:
Wonderland imi pare rau ca nu ai reusit sa mergi cu noi, si sa te cunosc si eu in sfarsit ;) , dar, cine stie, anul abia a inceput :giggle:
VA PUP PE TOTI CU MULT DRAG, VA MULTUMESC PENTRU ACESTE ZILE DE POVESTE, SI VA DORESC SANATATE MULTA, MULTA SI UN AN NOU PLIN CU DE TOATE, NUMAI BUNE ;) :smitten:

MARIA MAGDALENA:
Prima zi la job...dar inca sunt in atmosfera minunata de la Targu Mures. Au fost zile de poveste, cu bucurie si veselie si oameni frumosi. Am legat noi prietenii , m-am distrat, am petrecut trecerea dintre ani intr-un loc frumos , cu bucurie si foc de artificii afara si in suflet.         Va urez voua, oamenilor deosebiti din Singles Camp, un an extraordinar , cu liniste in suflet si dorinte implinite.  La multi ani va urez si voua, celor care faceti acest lucru minunat sa se intample, Samiza si Gigi ! Sa ne revedem cu bine !  :applause:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă