Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere in Bucuresti 25 noiembrie 2017

<< < (9/12) > >>

ste_fan:
Mesajele pot fi trimise pe mail sau scrise chiar aici pe forum.
Sase mesaje mai sus Gigi scrie cred eu destul de clar:
"Va dau, inainte de a pleca din tara ultimele informatii. Locatia o stiti (sper sa nu se trezeasca cineva sa o scrie pe aici), am transmis-o fiecarui inscris pe Email. Ramasese sa precizez sala: este SALA GRANDE, situata in cladirea 1, cea cu restaurantul. Etajul II."
Si pentru cine a intrebat putin mai sus, da ora de incepere este 19 (cum de altfel e precizat in email-ul lui Gigi).

monica.deaconeasa:
multumesc frumos . dar totusi scrie-"Ramasese sa precizez sala: este SALA GRANDE, situata in cladirea 1, cea cu restaurantul. Etajul II. Deci pt cei care ati fost anul trecut: nu mai este in cladirea 1, ci in 2!"
de aceea am intrebat pana la urma in ce cladire este.

wonderland:
exact asa cum scrie, Monica   :coolsmiley: :)

--- Citat din: admin din Luni, 20 Noiembrie 2017, 18:37 ---Ramasese sa precizez sala: este SALA GRANDE, situata in cladirea 1, cea cu restaurantul. Etajul II.

--- Terminare citat ---
Mentiunea e doar pentru cei care au fost si anul trecut, ca sa fie atenti ca s-a schimbat locatia.

monica.deaconeasa:
intradevar scrie si am inteles acest lucru-"este SALA GRANDE, situata in cladirea 1, cea cu restaurantul. Etajul II". dar, urmeaza precizarea pt cei vechi, care au mai fost la petrecere-"nu mai este in cladirea 1, ci in 2".

oricum multumesc frumos pt raspunsuri.
voi gasi sala

wonderland:
mda, ai si tu dreptate. Dar, nu-ti fa griji. Sigur va orienteaza cei de acolo. Sau te orientezi dupa...lumini, muzica, galagie :)
Daca nimeresti la alta petrecere, asta e. Am auzit si cazuri de persoane care au nimerit la alta nunta, dar s-au distrat foarte bine  :2funny:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă