Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe potecile ciobanilor din Marginimea Sibiului – drumetie la stana. 2 - 4 iunie

<< < (15/18) > >>

Alex Ionescu:
Salutare tuturor,

Pana la urma voi ajunge direct la pensiune cu masina personala.
Duminica doresc sa vizitez Sibiul si imprejurimile (Cisnadie, Ocna Sb.)
Am transmis soferului, ca sa nu ma astepte maine dimineata.
Multumesc si o calatorie cat mai placuta!

Alex Ionescu

wonderland:
Exista, in principal, doua motive pentru care se  descurajeaza transportul individual sau grupat in masini personale atunci cand se ofera aceasta optiune de a organiza transportul cu microbuzul:
1. Se asigura un cadru de  initiere a cunoasterii.  Calatoriti impreuna, va cunoasteti treptat, atmosfera se incalzeste.
2. Scad costurile pentru transport. Cu cat renunta mai multi - cu atat va fi mai scump transportul cu microbuzul pentru cei ramasi pe lista.

Posibil ca motivul nr. 2 sa nu fie valabil in cazul acestei actiuni, vad ca nu e precizat in prezentare. Dar, cred ca motivul 1 e destul de important. E un context prin care puteti ajunge la destinatie mai relaxati si veseli.

wonderland:
Aaaa , si ar mai fi un motiv:
3. Actiunile SCT, mai ales cele montane, sunt destul de epuizante fizic :)  Drumetiile, petrecerile de seara prelungite cu dans si povesti, incarcatura emotionala data de bucuria de a fi parte din minunatiile naturii, bucuria de a fi descoperit un grup de oameni cu care rezonezi...
Mie una nu mi-ar mai veni sa conduc decat daca n-as avea incotro.

admin:
Acum am sosit din Italia...Nu am avut posibilitatea sa va urez, asa cum fac cu fiecare grup, vreme buna, oameni faini in jur! Sper mult sa va distrati, sa gustati cu bucurie din frumusetile si bunatatile Marginimii!

Asteptam fotografii, impresii, povesti... :)

krondia:
Locuri tare frumoase care îti dau asa o stare de bine, oameni primitori, mâncaruri cu gust, un grup vesel cu mult chef de distractie, de toate acestea am avut parte în cele trei zile petrecute în Marginime. Merita toata osteneala sa ajungi în aceste locuri, de altfel  bine ascunse turistului de rând si nu chiar usor accesibile.
Multumim, Iulian, a fost o tura cu suflet, de facut macar o data-n viata...

Pensiunea Râu Sadului

Iulian, calauza noastra în Marginime

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă