Autor Subiect: Pe potecile ciobanilor din Marginimea Sibiului – drumetie la stana. 2 - 4 iunie  (Citit de 22758 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ValiF

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 50
Buna Marius,
In descrierea actiunii sunt mentionate pretul si modalitatea de achitare pentru transport:

transport Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Rau Sadului si retur costa 65 lei/persoana. Suma se va achita la ultima rata. Inscrierea se va face pe lista deschisa pe forum.
transfer Sibiu - Rau Sadului si retur Sibiu costa 30 lei/persoana. Suma se va achita la ultima rata. Inscrierea se va face pe lista deschisa pe forum

Locul si ora la care se face conexiunea participantilor la microbuzul/autocarul cu plecarea din Bucuresti se comunica pe forum sau se stabileste telefonic impreuna cu soferul de microbuz. Inainte cu 2-3 zile de plecare se va afisa pe topicul actiunii, datele de contact ale soferului.
Asa ca... urmareste forumul.  ;)

Daca tot esti intr-o actiune SC sa iei cu tine voia buna.   :thumbup:   
Distractie placuta!   :dance:

Offline Marius1314

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Mersi ptr informatii.
Ultima rata am achitat-o de mult timp.
Rezolvat si transportul, am facut acum plata online.
 :thumbup: Voie buna am cat cuprinde.

Numai bine
Cand dimineata nu te trezeste cineva si cand seara nu te asteapta nimeni, si... atunci cand faci ce vrei tu... Ce este asta? Libertate sau singuratate?

Offline michaela.mami

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
Buna, tuturor!
refac lista de transport, ma sterg, deoarece Monica a fost draguta si s-a oferit sa ma ia de la cluj...
Sa ne vedem cu bine!

1. Argaseala O.
2. Alina O.
3. Barcan A.
4. Cimpoiasu M.
5. Corneliu I.
6. Cristina G.
7. Marius I. (din Pitesti)
8. Gabriela S.
9. Ruxandra P.
10. Alexandru I.
11. Ionita Florentina
12. Pop Alexandra

Transfer Sibiu - Raul Sadului

1. Diana L.
2. Lorena T
3. Andreea M
4. Angela Muntean
5.
:)

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Marius, intre timp vad ca te-ai lamurit. Si eu am platit transportul (transferul de la Sibiu) la ultima rata.
In alta ordine de idei vad ca acum vremea arata destul de bine dar nu sunt exclusi ceva stropi de ploaie.

Offline Florentina19

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
Florentina, inscrierea se face personal pe lista de transport, colega pe care ai trecut-o are cont pe forum?

Krondia, colega pe care am trecut-o e fiica mea (prin urmare, am facut inscrierea in cunostinta de cauza) si, tocmai pentru ca mi-ai mai facut o data observatia aceasta cu privire la inscrierea pentru alta excursie, a intrebat la Bon Voyage daca o pot inscrie eu in lista de transport - raspunsul a fost ca da.

Numai bine,
Florentina

Offline krondia

• Hero Member
Florentina, nu era o observatie ci o intrebare si asta pentru ca tot mai des se  ignora rugamintea ca fiecare sa se treaca personal pe aceste liste. Motivatia detinerii unui cont pe forum e simpla si tine nu doar de buna organizare a actiunilor - nu se citesc recomandarile si, nu o data, s-a intamplat, de exemplu, sa existe persoane care sa nu aiba echipamentul recomandat sau care sa nu cunoasca programul excursiei - ci si de profilul 'highly educated' al membrilor SC care ar trebui sa fie obisnuiti cu modul de a comunica online, aspect foarte important pentru sudarea ulterioara a grupului.

A mai ramas putin, sa speram ca va tine si vremea cu noi, a plouat destul.

Offline Lesnic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Transport Bucuresti - Raul Sadului

1. Argaseala O.
2. Alina O.
3. Barcan A.
4. Cimpoiasu M.
5. Corneliu I.
6. Cristina G.
8. Gabriela S.
9. Ruxandra P.
10.Violeta I
11. Alexandru I.
12.Ionita Florentina
13.Pop Alexandra
14. Radu Lesnic

1. Diana L.
2. Lorena T
3. Mihaiela. V.
4. Andreea M
5. Angela Muntean

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 624
    INFORMATII TRANSPORT

Traseu : Microbuz cu plecare din Bucuresti –• transport Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea -Sibiu-  Rau Sadulu
Plecare din Bucuresti  02.06.2017 :  Ora 08:00 -Plecare microbuz Bucuresti: ora 8.00 din Statia de benzina Mol Pacii (langa statia de metrou) Bulevardul Iuliu Maniu.
Nr. microbuz: GR -06- MAD
Nume si nr tel sofer: Dl Cristian Stoian : 0733/ 086 541

Sibiu -   Ora aprox 12:00  –parcarea garii Sibiu.

Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora .
Pentru cei care nu au achitat transportul avem rugamintea sa achite indrumatorului de grup .
Insotitor de grup: Iulian Panescu 0726 687.656

Offline Andreeamus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Buna,

Si pe mine ma ia Monica din Cluj, si eu ma sterg de pe lista.
Aceasta e lista finala, sper sa o fi preluat corect.

1. Argaseala O.
2. Alina O.
3. Barcan A.
4. Cimpoiasu M.
5. Corneliu I.
6. Cristina G.
8. Gabriela S.
9. Ruxandra P.
10. Alexandru I.
11. Ionita Florentina
12. Pop Alexandra

1. Diana L.
2. Lorena T
4. Angela Muntean
5.

Offline krondia

• Hero Member
Nu mai apare pe lista Radu Lesnic.
Cred ca aceasta este varianta corecta:

Transport Bucuresti - Raul Sadului

1. Argaseala O.
2. Alina O.
3. Barcan A.
4. Cimpoiasu M.
5. Corneliu I.
6. Cristina G.
8. Gabriela S.
9. Ruxandra P.
10. Alexandru I.
11.Ionita Florentina
12.Pop Alexandra
13. Radu Lesnic

1. Diana L.
2. Lorena T
3. Angela Muntean

Offline Alex Ionescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Salutare tuturor,

Pana la urma voi ajunge direct la pensiune cu masina personala.
Duminica doresc sa vizitez Sibiul si imprejurimile (Cisnadie, Ocna Sb.)
Am transmis soferului, ca sa nu ma astepte maine dimineata.
Multumesc si o calatorie cat mai placuta!

Alex Ionescu

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Exista, in principal, doua motive pentru care se  descurajeaza transportul individual sau grupat in masini personale atunci cand se ofera aceasta optiune de a organiza transportul cu microbuzul:
1. Se asigura un cadru de  initiere a cunoasterii.  Calatoriti impreuna, va cunoasteti treptat, atmosfera se incalzeste.
2. Scad costurile pentru transport. Cu cat renunta mai multi - cu atat va fi mai scump transportul cu microbuzul pentru cei ramasi pe lista.

Posibil ca motivul nr. 2 sa nu fie valabil in cazul acestei actiuni, vad ca nu e precizat in prezentare. Dar, cred ca motivul 1 e destul de important. E un context prin care puteti ajunge la destinatie mai relaxati si veseli.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Aaaa , si ar mai fi un motiv:
3. Actiunile SCT, mai ales cele montane, sunt destul de epuizante fizic :)  Drumetiile, petrecerile de seara prelungite cu dans si povesti, incarcatura emotionala data de bucuria de a fi parte din minunatiile naturii, bucuria de a fi descoperit un grup de oameni cu care rezonezi...
Mie una nu mi-ar mai veni sa conduc decat daca n-as avea incotro.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Acum am sosit din Italia...Nu am avut posibilitatea sa va urez, asa cum fac cu fiecare grup, vreme buna, oameni faini in jur! Sper mult sa va distrati, sa gustati cu bucurie din frumusetile si bunatatile Marginimii!

Asteptam fotografii, impresii, povesti... :)

Offline krondia

• Hero Member
Locuri tare frumoase care îti dau asa o stare de bine, oameni primitori, mâncaruri cu gust, un grup vesel cu mult chef de distractie, de toate acestea am avut parte în cele trei zile petrecute în Marginime. Merita toata osteneala sa ajungi în aceste locuri, de altfel  bine ascunse turistului de rând si nu chiar usor accesibile.
Multumim, Iulian, a fost o tura cu suflet, de facut macar o data-n viata...

Pensiunea Râu Sadului

Iulian, calauza noastra în Marginime