Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Pe potecile ciobanilor din Marginimea Sibiului drumetie la stana. 2 - 4 iunie
Corneliu Ionescu:
Salutare tuturor,
Sunt proaspat inscris in acest club si pentru ca sunt pasionat de drumetii m-am inscris la aceasta excursie care se anunta a fi foarte placuta si interesanta. Mai ales ca nu am mai fost in zonele din itinerariu, asa ca va fi cu totul si cu totul o noutate pentru mine. Noutate atat ca locuri de vizitat, cat mai ales ca mod de intalnire si calatorie.
Am incredere ca va fi o excursie de neuitat. Sunt din Bucuresti, asa ca o sa ma trec si eu pe lista participantilor.
Va urez o zi frumoasa tuturor!
Corneliu
Corneliu Ionescu:
Transport Bucuresti - Raul Sadului
1. Argaseala O.
2. Alina O.
3. Barcan A.
4. Cimpoiasu M.
5. Corneliu I.
Transfer Sibiu - Raul Sadului
1. Diana L.
2. Lorena T.
krondia:
Bine ai venit, Corneliu! Cu siguranta va fi o experienta placuta, pe care iti vei dori sa o repeti. Eu am mai facut drumetii in zona dar traseele anuntate sunt o noutate si pentru mine, astept si eu cu nerabdare iesirea. Nu mai e chiar mult, sa ne vedem cu bine *|*
michaela.mami:
--- Citat din: Corneliu Ionescu din Vineri, 12 Mai 2017, 13:38 ---Transport Bucuresti - Raul Sadului
1. Argaseala O.
2. Alina O.
3. Barcan A.
4. Cimpoiasu M.
5. Corneliu I.
Transfer Sibiu - Raul Sadului
1. Diana L.
2. Lorena T
3.Mihaiela. V.
--- Terminare citat ---
michaela.mami:
pls, intrebare: am uitat la ultima rata sa platesc diferenta de 30 lei pt transport din sibiu. Ce fac? Mai fac o plata, sau pot plati la locul de imbarcare?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă