Dana, detaliile sunt pe forum, in mesajul principal:
"Microbuzul o sa plece la ora 8.00 din statia Petrom Aurel Vlaicu (Sos. Pipera- Str. Maguricea, Sect 1, Bucharest 014252) pe traseul: Bucuresti Ploiesti - Brasov Sighisoara"
La Ploiesti o sa ajunga in jur de ora 9.00, va fi insa nevoie sa tii legatura cu soferul (care va fi comunicat maine aici pe forum) pentru a stabili locul de imbarcare.
Apropo de microbuz. Pentru ca numarul de participanti a crescut a fost nevoie sa comandam un miniautocar. In acest caz tariful/km creste la 3.9 lei + TVA, dar numarul mai mare de participanti face ca tariful/persoana sa se pastreze cam in aceleasi valori.
Va rog sa nu uitati ca pe langa costurile generate de inchirierea masinii, mai sunt si cele pe care le-am anuntat de la inceput, legate de sofer: 2 nopti cazare x 100 lei + 3 zile x 70 lei (diurna)). Specific asta pentru ca mi s-a comunicat ca in microbuzul organizat pentru Bucuresti - Braila o persoana era nedumerita de ce suma stransa era mai mare decat valoarea facturii de transport. Nu vreau sa fie nici un semn de intrebare si nici o suspiciune ca pe cineva intereseaza sa incaseze bani in plus la transport. Noi ne-am implicat in organizari de transporturi care nu sunt incluse in servicii, am achitat avansuri sau chiar integral cursele, am conisderat asta insa un ajutor, am facut-o deci voluntar, fara sa adaugam ceva la costurile generate de masina si sofer.
Masina inchiriata are 29 locuri, dupa cate vad pe lista sunt 25 de inscrisi: 315 km x 2 (dus si intors) x 3.9 lei/km x 1.19 lei (TVA) + 2 nopti cazare x 100 lei + 3 zile x 70 lei (diurna) = 3.333 lei. Daca numarul de persoane care urca se pastreaza: 3.333/25 = 133 lei/persoana dus si intors. Daca o sa mai renunte cineva tariful creste, daca insa urca mai multi o sa scada...