Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 21 mai 2017
Rodica_I:
Vai Valentin , bine ca te-ai retras dupa ce m-am inscris eu , ca altef aveam mustrari de constiinta , mai gandestete.
Ar fi pacat sa ne lipsesti de prezenta ta, abia asteptam povestile tale despre orice dar mai ales despre pisica mamei tale ;)
totoescua:
Lista transport:
1. Cristina D
2. Lidia P.
3. Cristina L.
4. Mariana D.
5. Daniela Dimitrescu
6. Elena A.
7. Ana Totoescu urcare Brasov
8. Liliana Tudorache
9. Daniela Dumitrascu
10. Simona Stuparu
11. Anca Enache urcare Brasov
12. Gabriela I.
13. Mirela D.
14. Iulia M.
15. Dana S.
16. Dana C.
17. Gabriela V - urcare Brasov
18. Ariadna B.
19. Rosemary P.
20. Dorina Sava
21. Camelia M- urcare Brasov
22. Mihai F.
23. Mihaela Comisel
24. Mirela M - urcare Ploiesti
25. Cristina M.
26. Rodica I
ANAANA:
Foreveryoung , eu merg din Arad , mi-am si cumparat bilet la tren. Voi ajunge destul de dimineata in Sighisoara dar o sa am timp de plimbare.
Valentin2016:
Buna...Nu m am retras sau da asa sa zicem dar nu am cum sa ajung la Sighisoara....Cred ca pe undeva cu totii ne dorim sa iesim cat mai mult, dar nu ne permit alte lucruri...Asa ca inca o data lansez invitatia de a merge la Sighisoara unei persoane,care cu siguranta este pe aici pe undeva...Hai, cu siguranta vor fi zile pline de zambet...Unde sunteti? Nimeni nu doreste sa evadeze la Sighisoara? Sighisoara o data, Sighisoara de doua ori, Sighisoara de trei ori...
Bon Voyage:
INFORMATII TRANSPORT
Plecare din Bucuresti statia Petrom Aurel Vlaicu (Sos. Pipera- Str. Maguricea).ora 08:00 .
Traseu Bucuresti Bucuresti Ploiesti - Brasov Sighisoara
Nr. microbuz: : B -284- NEW
Nume si nr tel sofer: BOGDAN . 0751.75.33.30
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă