Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petreceri in Cetate. Sighisoara 19 21 mai 2017
enache:
Am ajuns si acasa dupa trei zile minunate petrecute alaturi de oameni faini.Sighisoara m-a cucerit cu totul.Este un oras f.frumos,mai ales in Cetate unde inca se pastreaza atmosfera medievala.Ma bucura faptul ca totusi mai sunt orase care stiu sa aibe grija de istoria lor.As fi vrut sa numai plecam.A fost superb totul,incepand de la locatie pana la chefurile tinute pana la ziua.Multumesc lui Dan pentru primirea facuta,Gigi,Samiza,care au darul de-a ne face sa ne simtim minunat,si tot personalului care s-au ocupat de noi.Astept sa ne revedem.Numai bine la toata lumea.AM ZIS, :)
Rodica_I:
"Facem cumva sa fie bine...!" :smitten:
GabrielaIV:
?i a fost bine;a fost foarte bine. Am fost personajul unei povesti minunate scrise de Gigi si Samiza .
danieladimitrescu:
Am revenit din excursia Sighisoara foarte optimista si cu puteri noi.Aceste puteri le-am castigat in urma interactiunii cu oameni minunati.Fiecare cu povestea sa. Cert e faptul ca sunt multe persoane puternice in acest Singles Camp.
Multumesc foarte mult lui Gigi si Samiza, pentru toata organizarea, pentru surpizele frumoase Breite si mai ales domeniul ecvestru Danes, m-am simtit extraordinar de bine, am vizitat, ne-am plimbat, m-am bucurat de cunostinte noi.
Multumesc si lui Dan care a fost atat de atent cu noi. Mi-a placut mult si Tobosarul Cetatii cu echipa lui, cetatea foarte pitoreasca, un loc minunat.
Ma bucur mult si de noile prietenii legate, de optimismul pe care l-am castigat in urma participarii la aceasta excursie.
Sunt si saptamana aceasta pe picior de start pentru participarea la excursia de la Buzau si saptamana viitoare voi merge in Maramures pentru minivacanta de 1 iunie.
Urez tuturor zile frumoase, toate cele bune si sa ne revedem sanatosi!!! :applause: :applause: :applause:
danieladimitrescu:
"Facem cumva sa fie bine...!" :smitten:
Completez: ADJUDECAT
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă