asta m-a dus cu gandul al jucariile sexuale
ce credeti despre asta?
ce credeti despre magazinele unde se vand?
ati intra intr-unul?
ati intrat deja?
hai, povestiti
a intra intr-un astfel de magazin nu inseamna ca n-ai ce-ti trebuie@Catherinna 
eu am intrat intr-un astfel de magazin, de ce? curiozitate
am intrat cu partenerul meu si impreuna am stat de vorba cu vanzatorul despre ce ne interesa direct.
vanzatorul un tanar f amabil si dragut plin de tatuaje, piercing-uri si o geaca de piele fff interesanta a avut rabdarea sa ne explice tot ce-am dorit sa aflam.
Am inteles „ v-ati dorit ceva ` Ce anume ? asta insista toti sa ne spui !Dupa cum ai vazut, o perioada am tot ocolit subiectele care mi se pareau prea intime, dar acum sparg gheata.
Nu credeam ca voi incerca vreodata sa vorbesc despre sex pentru mine ‚tabu”
Considerand ca omul are in dotare tot ce-i trebuie pentru un sex reusit, fara sa mai fie nevoit sa recurga la stimulente .Acum, sa va zic parerea mea despre magazine si jucariile sexuale.
Cred eu, ca aceste magazine nu sunt mai mult decat o industrie de obtinut bani pe seama acelora care au probleme.
Aceste persoane cu probleme, sperand sa obtina placerea maxima, recurg la inventiile umane care le-au speculat dorinta . Definitie personala, nu dati cu pietre ca nu am casca de protectie.
Am si eu o curiozitate.
Intrebare pentru domni;
Ce-i faci unei frigide, ce jucari o pot ridica la , la , la nivelul doi.( presupun ca in magazinul acela exista si asa ceva )
Intrebare pentru doamne
Cu ce stimulente invi decedatul impotentului care stie ca e impotent dar te face sa te simti prost ca nu' reuseste 'si te face vinovata de neputinta lui .
As vrea sa stiu daca exista asa ceva . Pentru ca cei care pot, cred eu , nu au nevoie decat de spatiu ( unde sa ma ascund acum ??)