Intotdeauna, cand vrei sa termini o relatie trebuie sa pui in balanta avantaje si dezavantaje.Decizia apartine fiecareia.
Cu increderea..da aici Lili are dreptate..se cam duce, dar in timp, se poate recastiga! Am cateva cazuri de genul asta in jurul meu:el a inselat-o, dupa certuri zdravene ea l-a iertat, el simtindu-se cu 'musca pe caciula' a inceput sa se poarte mai frumos cu ea decat inainte de actul inselaciunii, iar acum e superOK!
Probabil ca sunt eu mai permisiva, da' unde n-as da eu peste prototipul ala de barbat pe care l-as considera potrivit pentr mine si jur ca o data de doua ori pe an as inchide ochii la 'o aventura trupeasca'!Nu glumesc, nu spun asta in spirit de fronda(contradictie), pur si simplu cred ca barbatii sunt mai instinctuali decat femeile, asa e tagma lor.Intotdeauna dintre doua rele, o alegi pe cea mai putin rea:decat sa-mi traga din cand in cand vreo doua peste ochi, decat sa vina pe sapte carari acasa, prefer sa aiba 'abateri de la fidelitate' o data sau de doua ori pe an.