Salutare la toata lumea... sunt nou aici (membru bebe...

) si am citit cu interes si atentie ce s-a dezbatut aici...
Am remarcat opiniile diferite exprimate aici, care eu tind sa cred (si este doar parerea mea strict personala) sunt influentate de varsta celui care scrie respectiva opinie. Concluzia pe care am tras-o este ca nu ne deranjeaza subiectul in sine cat mediatizarea lui si mai ales modul cum este prezentat... Sexualitatea exista de cand lumea... anii '60 au fost recunoscuti ca o perioada foarte dezinvolta din acest punct de vedere doar ca nu exista aceasta mediatizare... Sa nu uitam ca prostitutia este una dintre cele mai vechi meserii din lume fie ca e practicata de barbati sau de femei... In plus a devenit o adevarata industrie atat cinematografica cat si de promovare a unor vedete (uitati-va doar la videoclipurile de pe canalele de muzica si veti intelege...). Tari precum Olanda au reusit sa iasa din colaps financiar pe baza industriei cinematografice XXX.
Ca sa nu fiu considerat OFF-TOPIC parerea mea personala este ca intr-o relatie bazata pe dragoste si sentimente ajungi sa faci doar dragoste fie ca este vorba de o partida de cateva ore in care exista super tandrete si momente romantice fie ca e vorba de cateva minute scurte dar intense... atata timp cat exista implicatii sentimentale atunci este dragoste. Daca o faci cu o partenera/partener pentru care exista doar atractie fizica si curiozitate dar nu exista sentimente indiferent cat de bine sau rau te-ai simtit este considerat din punctul meu de vedere sex. Toti am facut asta cel putin odata si nu trebuie sa ne ascundem... este asa cum spunea cineva... animalul din noi preia controlul cateodata...
In speranta ca nu v-am plictisit sau suparat astept replicile care sunt sigur ca vor aparea fara ezitare si deci ma pregatesc temeinic...