Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 462324 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #1936 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 17:03 »
Deci de-aici se poate deduce How to, prin eliminare...  :rtfm:

silviu

• Vizitator

Offline malina dragomir

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 93
« Răspuns #1938 : Marți, 05 Iunie 2012, 11:37 »
 Nu cred ca "SENZATIONALA" cu majuscule, e ceea ce ar trebui  sa astepti dupa ce citesti articolul respectiv..pe mine m-a cam deprimat insasi titlul, care indica ca nu ar trebui sa iti mai imaginezi  mare lucru dupa 40 ani, de parca ar fi o varsta limita, care face o demarcatie intre o etapa a vietii si cealalta ..dar vorba ceea, speranta moare ultima :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1939 : Marți, 05 Iunie 2012, 17:05 »
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1940 : Marți, 05 Iunie 2012, 23:25 »
asteapta sa implinesti 40...hai ca nu mai e mult ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1941 : Miercuri, 06 Iunie 2012, 11:16 »
ai vazut tu berbec rabdator?  ;D
in paranteza fie spus, e mult si pana maine  ;)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1942 : Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 11:51 »
Formula atracției sexuale. Ce ajută la alegerea unui partener de viață

Mai mulți cercetatori americani de la UCLA au încercat să afle ce îi face pe oameni să fie atrași sexual de anumite persoane si, de asemenea, ce îi face pe oameni să simtă că au găsit persoana potrivită.

Cercetătorii americani s-au bazat și pe studii realizate în anul 2005, în urma cărora  s-a constatat că din 900 de oameni care își căutau parteneri de viață prin intermediul întâlnirilor online, trei sferturi dintre aceștia nu au găsit pe cineva potrivit, ceea ce arată că alegerea unui partener de viață este mult mai complexă decât alegerea unui simplu partener.

Offline malina dragomir

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 93
« Răspuns #1943 : Duminică, 10 Iunie 2012, 20:38 »
Vino si tu cu statistici mai optimiste... :-\

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1944 : Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 11:18 »
Cum să resuscitaţi pofta de sex

Când sunteţi prea stresaţi de copii, de treburile urgente de rezolvat la muncă sau acasă, iar seara căutaţi mai degrabă să luaţi în braţe perna decât partenerul, trebuie să acţionaţi pentru a vă recâştiga libidoul.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1945 : Sâmbătă, 30 Iunie 2012, 17:04 »
MIRACOL. Injecțiile cu TESTOSTERON întineresc bărbații și le prelungesc viața sexuală

Un studiu realizat în Germania a arătat că aceste injecții utilizate pe termen de câțiva ani duc la scăderea țesutului adipos, creșterea masei musculare și a tonusului general. Bărbații devin mai energici și mai motivați să facă mișcare.

Offline neo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 60
« Răspuns #1946 : Marți, 03 Iulie 2012, 15:57 »
aham...a plecat lumea in practica...LoooooooooooooL...eu sunt la teorie inca...am citit deja 50 de pagini scrise de voi....mi-a placut sa va citesc pana acum,ati fost dezinhibati...la test am luat 100,chiar daca sunt barbat:))) si-mi plac doar femeile:P...bine,bine,altii s-au retras din alte motive...doar scopul acestui site este sa scapi de singuratate(de a avea un partener)...si-uite-asa va da GIGI faliment...glumesc....oops...ca sa nu dea faliment ar trebui sa deschida un alt site cu topicul-couplescamp....asa ar reveni si marcutza,capsunica,eugenia,mariile,francesca...si baietii la gramada...ganduri de vara va doresc!...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1947 : Vineri, 06 Iulie 2012, 11:55 »
Descoperire INEDITĂ. Fotografii dintr-un bordel de secol XIX

Un fotograf din Cluj-Napoca a făcut publice pe Facebook o serie de imagini realizate cel mai probabil într-o casă de toleranţă de la sfârşitul secolului al XIX-lea.
Istoricii sunt de părere că fotografiile au valoare documentară.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1948 : Luni, 09 Iulie 2012, 10:20 »
Există: mâncăruri explozive în pat!

În urma unui studiu făcut în Italia pe un eşantion de 600 de bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, alimentele perfecte împotriva inapetenţei sexuale sunt salamurile picante, orezul milanez, brânza de oaie şi biftecul!

luciamanta

• Vizitator