Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 462805 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #1485 : Joi, 07 Iulie 2011, 19:34 »
silviu , am incercat sa aflu care sunt alea 16 lucruri pe care inca nu le stiu , dar linkul ala nu poate fi accesat.
la mine merge.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #1486 : Joi, 07 Iulie 2011, 21:03 »

16 lucruri pe care nu le ştiai despre sărut

wow...cate avantaje are un sarut...
chiar si fara ele...tot imi place sarutul :D ;)

silviu

• Vizitator

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1490 : Marți, 12 Iulie 2011, 09:49 »

http://www.psychologies.ro/Dosar-Psihologie/Cuplu-Sexualitate/Dorinta-barbatilor-apare-din-absenta-1331114

Dorinta se hraneste in placere

Iata ca va pica in brate un fruct necunoscut, va intrebati ce gust are si va hotarati sa-l gustati. Ce mai deliciu! Data viitoare cand intalniti acest fruct, veti avea imediat chef sa muscati din el, caci amintirea pe care o pastrati despre el va indeamna sa faceti acest lucru. Astfel, dorinta se naste din perspectiva placerii. Invers, daca acest fruct ar fi fost lipsit de gust, nu ati fi avut chef sa muscati din nou. Nu exista placere, nu exista dorinta. Legea este: „Dorinta se hraneste din placere.″

Astfel, daca relatiile sexuale cu partenerul sunt nesatisfacatoare, daca ele va procura placeri voluptuoase la care visati si daca aceasta situatie se prelungeste luni si ani este sigur ca dorinta pentru perechea voastra se va stinge. Intr-adevar, unei femei care nu are decat un interes jalnic pentru sex, ii lipseste fervoarea, abilitatea si imaginatia, va sfarsi prin a-si vedea murind dorinta pentru barbatul ei. Probabil ca el ″va cauta in alta parte″ pentru a-si compensa frustrarile, sau poate ca pur si simplu va parasi aceasta femeie. Acelasi lucru se va intampla si cu o femeie.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1491 : Marți, 12 Iulie 2011, 18:47 »
Teoria Sexului spune una, practica alta: femeile se gândesc doar la sex
Deşi se crede că bărbaţii sunt cei care se gândesc doar la sex, iar femeile sunt mai sensibile şi îşi doresc mai multe mângâieri, un studiu recent arată că lucrurile stau exact invers.

dor

• Vizitator
« Răspuns #1492 : Marți, 12 Iulie 2011, 20:07 »
Teoria Sexului spune una, practica alta: femeile se gândesc doar la sex
Deşi se crede că bărbaţii sunt cei care se gândesc doar la sex, iar femeile sunt mai sensibile şi îşi doresc mai multe mângâieri, un studiu recent arată că lucrurile stau exact invers.

mie nu prea imi vine sa cred asta. :)

Offline aloevera

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 88
« Răspuns #1493 : Marți, 12 Iulie 2011, 20:24 »
Silviu, tu ai facut acest studiu?

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1494 : Miercuri, 13 Iulie 2011, 10:18 »
Silviu, tu ai facut acest studiu?

Potrivit unei cercetări efectuate pe 1.000 de cupluri cu vârste cuprinse între 40 și 70 de ani, după o perioadă mai lungă de relaţie pentru bărbaţi fericirea este adusă de îmbrățișări şi săruturi, în timp ce femeile sunt fericite dacă au parte de o viaţă sexuală satisfăcătoare.

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #1495 : Miercuri, 13 Iulie 2011, 11:30 »
 ;D...asta pt ca barbatii isi rezolva sexul in alta parte !
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1496 : Miercuri, 13 Iulie 2011, 16:23 »
unde? :-\

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #1497 : Miercuri, 13 Iulie 2011, 23:58 »
...silviu, e o intrebare cu un singur raspuns : cu alte femei!...de fapt ar mai fi un raspuns...si cu unii barbati!

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1498 : Joi, 14 Iulie 2011, 00:04 »
ori cu el insusi  ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1499 : Joi, 14 Iulie 2011, 08:33 »
asadar sunt 3 raspunsuri :D