Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 469365 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

pe_jumate

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #1080 : Joi, 12 Mai 2011, 11:35 »
am vazut recent un filmulet, mediocru de altfel, dar care mi-a aprins unul din beculetze..  :D (va povestesc imediat ceva despre el) .. titlul e: concediu de casnicie,(hall leave?) sau asa ceva
revelatia dupa acest film a fost urmatoarea: intreaga filmografie romantica, de dragoste, sau cum s-o chema, pune problema din perspectiva exclusiva a ... femeii si niciodata nu trateaza corect situatia, cuprinzand si ceva real, vazut din postura barbatului..
adica, in general, un film are succes daca la final cei doi reusesc sa se descopere unul pe celalalt, se indragostesc unul de altul si isi dau reciproc privirea aia incarcata de sensuri si promisiuni de granit, infailibila until death will do them apart, etc, etc, etc.. heheeee.. stim noi cum e cu juramintele aste, nu? :D (e adevarat totusi si ca nu se vorbeste (mai) niciodata de ce se intampla dupa juramintele si privirea de granit cu cei doi eroi..
ei, filmuletul asta arata (prin contrast cu portretul barbatului filmografic puternic, musculos, bronzat, hotarat si supercapabil cu privirea lui de granit..) barbatul de langa noi, destul de incomplet fericit in timpul casniciei, caruia nu-i sta mintea decat la sex, sex pe care nu-l capata indeajuns cu sotia si in casnicia in care totusi crede.. barbatul care se masturbeaza in masina, jenat dar fara alta solutie atunci cand sotia ii spune, faked, ca o doare capul, barbat care e totusi tentat sa intoarca capul pe strada dupa alte femei desi stie ca va fi imediat condamnat pentru asta, care vorbeste despre ce vede in termeni directi, cu gestica, doar atunci cand se crede neobservat de nevasta, si care are totusi nevoi mai mari decat oferta..

si asta e realitatea, pana la urma, nu? de ce ne ambitionam oare, noi, femeile, sa credem ca barbatul poate fi fericit in colivia monogamiei?

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1081 : Joi, 12 Mai 2011, 11:42 »
buna intrebare.
cred ca daca facem un sondaj de opininie, raspunsul cel mai bine punctat va fi "de de-aia"  :D
glumesc.
poate pentru ca noi punem semnul egal intre a face dragoste si a iubi si pentru ca atunci cand barbatul real (nu masculul perfect din cinematgrafia mondiala, cum bine ei precizat  ;D) scapa-n peisaj, femeile au impresia ca nu mai sunt iubite, respectate etc.?
am auzit teri aia cu barbatul care "se duce" o data si a doua zi nici nu-si mai aminteste cum o cheama, dar ca el isi iubeste sotia.... asa o fi, dar mie mi-e tare greu sa inteleg cum devine cazul caci nu pot a pricepe cum e cu sexu' fara sentiment.  ???

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1082 : Joi, 12 Mai 2011, 11:45 »
"privirea de granit"  :D :D :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1083 : Joi, 12 Mai 2011, 11:46 »
eu una prefer "caracterul de granit"  ;D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #1084 : Joi, 12 Mai 2011, 11:52 »
buna intrebare.
cred ca daca facem un sondaj de opininie, raspunsul cel mai bine punctat va fi "de de-aia"  :D
glumesc.
poate pentru ca noi punem semnul egal intre a face dragoste si a iubi si pentru ca atunci cand barbatul real (nu masculul perfect din cinematgrafia mondiala, cum bine ei precizat  ;D) scapa-n peisaj, femeile au impresia ca nu mai sunt iubite, respectate etc.?
am auzit teri aia cu barbatul care "se duce" o data si a doua zi nici nu-si mai aminteste cum o cheama, dar ca el isi iubeste sotia.... asa o fi, dar mie mi-e tare greu sa inteleg cum devine cazul caci nu pot a pricepe cum e cu sexu' fara sentiment.  ???

exact asta e, scumpa mea.....asta e originea rupturii.. noi nu pricepem ce e aia dragoste fara sentiment iar ei nu pricep de ce nu pricepem ca ”sex” e ... basically, un sport :D

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #1085 : Joi, 12 Mai 2011, 11:56 »
*nu ”dragoste fara sentiment” ci „a face dragoste fara sentiment”

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1086 : Joi, 12 Mai 2011, 12:01 »
eu una prefer "caracterul de granit"  ;D

si cand spun caracter, chiar la caracter ma gandesc, nu la ce s-ar putea gandi unii. :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1087 : Joi, 12 Mai 2011, 12:03 »
buna intrebare.
glumesc.

exact asta e, scumpa mea.....asta e originea rupturii.. noi nu pricepem ce e aia dragoste fara sentiment iar ei nu pricep de ce nu pricepem ca ”sex” e ... basically, un sport :D

ajungem iar la fundamentala idee a DIFERENTELOR dintre reprezentantii sexelor. cum ramane cu "cine se aseamana se aduna" in cazul asta?

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #1089 : Joi, 12 Mai 2011, 13:00 »
explicati-mi si mie, va rog, de ce se cheama pozitia ”misionarului”? misionarii astia nu aveau parca alte indatoriri in coloniile unde erau trimisi? ha? :D :-\

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1090 : Joi, 12 Mai 2011, 13:08 »
misionarii aveau datoria sa perpetueze specia ;D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1091 : Joi, 12 Mai 2011, 17:04 »
Misionarul

este o pozitie ce permite realizarea unui act sexual romantic, tandru, ochi in ochi, dar si pasional si torid. el isi va modula intensitatea si viteza miscarilor in functie de efectul cautat. ea va avea grija sa-si incline bazinul in diferite feluri si sa se arate atat pasiva, cat si activa.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1092 : Joi, 12 Mai 2011, 17:16 »
si asta e realitatea, pana la urma, nu? de ce ne ambitionam oare, noi, femeile, sa credem ca barbatul poate fi fericit in colivia monogamiei?

din acelasi motiv pt care femeile pot, la fel de bine, trai impartite pe parteneri,
sa nu dam vina numai pe ei, barbatii  :)

silviu

• Vizitator

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #1094 : Vineri, 13 Mai 2011, 15:49 »
misionarii aveau datoria sa perpetueze specia ;D

dar pina sa vina ei, oamenii in ce pozitie faceau sex?