Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 469156 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

marcutza

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #1050 : Vineri, 06 Mai 2011, 13:14 »
Ce vor bărbaţii cu adevărat în pat?

“Bărbaţii nu vor neapărat sex mai picant sau mai sălbatic. Eu cred că tot ce vor bărbaţii e să fie mai atraşi de partenerele lor."

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1051 : Duminică, 08 Mai 2011, 10:25 »
Cum "a explodat" sexualitatea fetiţelor de la vârste fragede
Sexualitatea intră în viaţa fetelor pe toate canalele. Moda pentru copii, programe TV, chiar şi ecranizarea poveştilor, revistele şi site-urile de socializare, vedetele "umflate" de marketing şi limbajul necenzurat al adulţilor, toate "emancipează" înainte de vreme fetele.

Haine în culori tari, sutiene cu buret pentru fete de opt ani, păpuşi "sexy", pantofi lăcuiţi de prinţesă, truse de machiaj în miniatură, vedete ca "Hannah Montana", "umflate" cu pompa de publicitate, emisiuni "de familie" de tip reality-show, toate "aruncă în aer" sexualitatea fetiţelor.

Majoritatea părinţilor care îşi aduc copiii la psiholog cu probleme de adaptare la şcoală sau cu tendinţa de abandon şcolar se plâng şi de preocuparea exagerată pentru sexualitate. "Mi-am surprins de câteva ori fetiţa de şapte ani discutând aprins despre sex cu prietena ei. Altădată, când a fost invitată la aniversarea unei prietene, a fost curioasă să afle dacă are şi băieţi invitaţi şi cine sunt", povesteşte Andreea, mama fetiţei.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1052 : Luni, 09 Mai 2011, 15:08 »
ce vor barbatii in pat ? unii vor diversitate, altii inovatie, altii supunere oarba ...
de obicei cam ce vor de la masina lor , vor si de la femeie in pat. nu va amigiti insa ca odata ce a-ti descoperit ce vrea barbatul vostru de la voi , ve-ti merge asa la infinit...gusturile se schimba si orice barbat ravneste la o masina noua...daca intrebati un barbat ce masina are si ce si-ar dori sa aiba ve-ti observa ca exista mici diferente.  ;D
analogia nu are intentie ofensatoare asupra doamnelor si va rog sa o interpretati decat ca si o parere misogina poate si subiectiva .

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1053 : Luni, 09 Mai 2011, 15:15 »
Citat din: optimus sum
ce vor barbatii in pat ?
femei! ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1054 : Luni, 09 Mai 2011, 15:19 »
Citat din: optimus sum
ce vor barbatii in pat ?
femei! ;D

unii da , unii nu ...depinde cat sunt de obositi, cat de bine au mancat si cat au baut de mult ... ;D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1055 : Luni, 09 Mai 2011, 15:24 »
si mie imi plac masinile 4x4, nu altele si nu mi-am schimbat gustul.

pot spune ca de la barbat doresc acelasi 4x4 pt ca si eu pot oferi acelasi tip de masina.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1056 : Luni, 09 Mai 2011, 15:27 »
si mie imi plac masinile 4x4, nu altele si nu mi-am schimbat gustul.

pot spune ca de la barbat doresc acelasi 4x4 pt ca si eu pot oferi acelasi tip de masina.

am avut si mercedes, am avut si bmw 745 acum pot spune ca mai bine ma descurc cu un suzuki swift, desi mi-ar place un fiat stilo... si totusi consider ca de cursa lunga tot un SAAB sau un volvo ramane masina ideala.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1057 : Luni, 09 Mai 2011, 15:29 »
te-ai descurca cu un SAAB sau un volvo ?

sau preferi ca femeia sa conduca ?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1058 : Luni, 09 Mai 2011, 15:34 »
SAAB am avut si l-am cedat pt un mergedes...prostie tipic mascilina...am facut-o si acum o regret dar nu pot intoarce timpul inapoi... ;D
cu conducerea , se poate face pe rand ? sau mai bine consider ca ar trebui sa conduca masina cel care se simte mai in stare in functie de situatia de moment a partenerului de volan...cateodata e bine sa conduca femeia ca sa nu iti cauti partenera pe vreun gard sau printr-un sant.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1059 : Luni, 09 Mai 2011, 15:45 »
Stati ca nu mai stiu unde am nimerit. La sectiunea auto-moto sau la aia despre sex? Facem si un subiect auto-moto daca e cazul :)

Poate că doamnele nu s-au supărat de comparaţia cu maşina dar eu am rămas un pic nedumerit fiindcă realităţile nu puşcă :) Eu n-am comparat niciodată femeia nici măcar cu altă femeie, d-apoi cu un obiect. Ca să fiu mai explicit, eu vreau ca femeia să fie uşor penetrabilă şi moale. Ceea ce nu pot spune că vreau de la maşina mea :D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1060 : Luni, 09 Mai 2011, 15:52 »
cand spui femeie moale la ce te referi? cu penetratul usor sunt de acord in anumite situatii, momente  ;)

sexul poate fi un maraton (nu ca ar cere partenerul asta), poate fi un tango, un vals samd
poate conduce femeia sau barbatul sau amandoi.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1061 : Luni, 09 Mai 2011, 15:59 »
Stati ca nu mai stiu unde am nimerit. La sectiunea auto-moto sau la aia despre sex? Facem si un subiect auto-moto daca e cazul :)

Poate că doamnele nu s-au supărat de comparaţia cu maşina dar eu am rămas un pic nedumerit fiindcă realităţile nu puşcă :) Eu n-am comparat niciodată femeia nici măcar cu altă femeie, d-apoi cu un obiect. Ca să fiu mai explicit, eu vreau ca femeia să fie uşor penetrabilă şi moale. Ceea ce nu pot spune că vreau de la maşina mea :D

dpdv strict fizic se poate sa ai dreptate ...comparatiile le faceam dpdv al personalitatii si manevrabilitatii masinilor si a femeilor. de caracterul strict organoleptic al tegumentelor nu am discuta...inca.
usor penetrabila si moale este si o tarta cu visine abea scoasa din cuptor... dar poate fi cu visine sau capsuni, sau chiar cu peste...de gustibus non disputandum ...

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #1062 : Luni, 09 Mai 2011, 16:05 »
Moale, adică nu rigidă. Nu vreau sa am senzaţia că fac dragoste cu un manechin de gips  ;D
Da, femeia e bine să fie uneori impenetrabilă/greu penetrabilă. Numai că maşina mi-o doresc în permanenţă impenetrabilă/greu penetrabilă :D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #1063 : Luni, 09 Mai 2011, 16:08 »
Mirela Chirila, dietă prin sex

"Pot mânca  absolut orice, indiferent de oră. Nu merg la sală, nu fac alt sport decât sex de trei ori pe zi cu iubitul meu! Cred că dragostea te menţine tânără, frumoasă şi cu un corp perfect!”, a declarat apetisanta Mirela

silviu

• Vizitator