Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 469277 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #810 : Duminică, 06 Martie 2011, 22:29 »
Citat din: marcutza
partenerul care nu poate aduce aportul in relatia sexuala, sincer si fara suparare nu are ce cauta on.
dar daca e impotent, bietul de el? ar vrea si el on, dar cu ce? :'( in cazul asta trebuie trimis la tratament, in thailanda, pentru cel putin 3 luni. si daca se intoarce cum a plecat si doarme in continuare ca bovinul pe coada >:( gata! trebuie schimbat!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #811 : Luni, 07 Martie 2011, 08:41 »
@silviu, cum ar putea o femeie sa nu stie ca partenerul este impotent?:) si cum ar putea sa stea cu el, ma rog inafara cazurilor obiective(sa ma ierte partea masculina :-X).

si da, daca thai si thai si thai nu are efect asupra lui, trebuie facut ceva  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #812 : Luni, 07 Martie 2011, 12:03 »
la un moment dat, partenerul devine pur si simplu impotent, din cauza stresului sa zicem. parca tu spuneai de un coleg sau o cunostinta ca a patit-o si a plecat impreuna cu sotia in thai, sa se trateze.
sa mergi cu sotia acolo mi se pare blasfemie >:( in tara fetelor zambitoare, un barbat care sufera de asa ceva trebuie sa mearga singur... un masaj, o frectie, bla, bla, vorba ta :)
dupa doua, trei luni, se intoarce fericit acasa si-i face sotiei o surpriza erecta :)
si daca thai si thai si thai nu are efect asupra lui :'( sotia il declara "decedat", il "inmormanteaza" si pe piatra funerara ii daltuieste cateva cuvinte: trecatorule! opreste-te si varsa o lacrima pe acest "mormant"... caci ce esti tu, am fost si eu, iar ce sunt eu, vei fi si tu :'( :'( :'(
mai exista posibilitatea ca sotia sa se multumeasca si cu altceva... ca in cazul tovarasului stan pendula :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #814 : Joi, 10 Martie 2011, 13:35 »
am un apetit... cred ca am inceput sa intineresc ;D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #815 : Vineri, 11 Martie 2011, 10:14 »
@silviu, sa fie de vina primavara ?  ::) ::)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #816 : Vineri, 11 Martie 2011, 11:21 »
pana acum nu prea am avut primavara :( o fi altceva :-\

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #817 : Vineri, 11 Martie 2011, 11:30 »
cred ca ai umblat cu terapii naturiste, a a a ?  :D

Aromaterapie:
Uleiul de ylang ylang si cel de serlai favorizeaza relaxarea si senzualitatea . Uleiul de trandafir este in mod traditional este asociat cu cresterea dorintei sexuale.
• Pentru a reinstaura calmul si armonia puneti un amestec din cate 4 picaturi de ulei de ylang ylang si de sarlai sau de ulei de lemn de santal si de geraniu intr-un vaporizator sau folositi 4 picaturi numai de ulei de trandafir. Sau pulverizati pe asternut cateva picaturi de uleiuri speciale.
• Adaugati cate 2 picaturi de ulei de ylang ylang si de serlai si 3 picaturi de ulei de geraniu in 2 ½ lingurite de ulei de migdale dulci sau alt ulei vegetal presat la rece si folositi amestecul pentru a masa spatele, picioarele si abdomenul partenerului.
• Evitati fumatul si nu consumati prea mult alcool, caci ambele pot reduce libidoul.

Fitoterapie :
Anumite ceaiuri sau tincturi din plante pot fi de folos.
• Femeile ar trebui sa bea seara o cana cu ceai din frunze de zmeur sau sa ia cateva picaturi de tinctura din frunze de zmeur intr-o jumatate de cana de apa.
• Pentru a ajuta la relaxare, barbatii si femeile pot bea zilnic o cana cu ceai dintr-o planta calmanta, ca musetelul sau verbina.

Dieta:
O dieta saraca este probabil responsabila pentru apetitul sexual scazut al multor persoane.
• Mancati alimente bogate in vitaminele

silviu

• Vizitator
« Răspuns #818 : Vineri, 11 Martie 2011, 12:41 »
asta era! am o dieta bogata :D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #819 : Duminică, 13 Martie 2011, 08:24 »
Cum vor barbatii sa fie o femeie ?

Barbatul traditional doreste ca femeia sa fie virgina pentru a o putea initia, a o face sa descopere placeri si a o invata el insusi rudimente de erotism. Aceasta dorinta de a fi primul se explica printr-o frica: daca este deja „formata″, s-ar putea sa fie „deformata″, adica prea ″fierbinte″, exigenta, iar el risca sa fie supus comparatiilor. Daca o vrea virgina, nu o vrea si inocenta, prostuta, ci mai degraba o buna eleva pentru a putea participa.

Totusi eleva buna nu va trebui sa-si intreaca maestrul: sa nu fie prea activa, sa nu aiba initiative, nici sa ia decizii, sa nu prea avida, prea dornica. Barbatul stie prea bine ca are limite in privinta numarului de orgasme si a capacitatii de a avea erectie, in timp ce femeia este sexual nelimitata. Aici transpare spectrul femeii nesatule. Lucrul de care ii este teama barbatului este sa nu fie epuizat, ca nu va putea sa-si satisfaca partenera sau ca va deveni sclavul ei sexual. Mai mult ca orice, ii este teama ca va fi inselat sau abandonat daca femeia este prea avida iar el nesatisfacator.

Barbatul modern vrea o femeie emancipata care sa aiba experienta si tot atata dorinta cat el, sa juiseze ca si el, sa reactioneze, sa-si exteriorizeze placerea, sa fie activa, intreprinzatoare, indrazneata, sa dea tot atat cat primeste, sa fie inventiva, sa inoveze, sa varieze, sa ceara lucruri pe care si le doreste, sa se straduiasca sa inteleaga ceea ce vrea barbatul, sa-i pese de placerea lui, sa nu aiba false pudori, ramanand totusi pudica.

Barbatul s-a saturat sa fie singurul activ, sa faca el totul, sa aiba initiative, sa conduca toate jocurile erotice. Este anxiogen, este epuizant. I-ar placea si lui sa se poata abandona. Vrea sa puna capat acestei conceptii occidentale, dupa care femeia trebuie sa fie pasiva si sa nu faca nimic, in timp ce barbatul este singur responsabil cu placerea, totul bazandu-se de fapt pe capacitatea lui erectila. Bineinteles, nu femeia este responsabila de inertia sa, barbatii timpurilor trecute i-au impus inertia, ei i-au impus imobilitatea si i-au interzis voluptatea. „O femeie cinstita nu are placeri!″ Miscarea, strigatul, este apanajul tarfelor.

Multe femei inca nu indraznesc sa faca niciun gest spre barbat, de frica de a nu fi luate drept stricate, multe nu indraznesc sa ceara ce le-ar placea, de teama sa nu-l supare pe barbat, multe se abtin sa nu tipe, pentru a nu-l speria pe barbat. Este adevarat ca o femeie cu initiativa ii mai poate infricosa pe unii barbati, frica provenind din nesiguranta ca el nu este la inaltime, frica nascuta din eventualitatea ca ea ar putea sa aleaga pe altul. Aceasta frica poate provoca inhibitii si unele accidente de erectie.

Dar cel mai adesea barbatul modern isi depaseste temerile si vrea ca femeia sa fie activa. Ea poate, partea ei yang ii permite. A facut-o in special in Orient, unde de milenii ea este initiatoarea imparatilor si a tuturor barbatilor. A fi activa inseamna sa faci, sa ceri, sa exprimi. Dar nu este vorba desigur ca femeia sa faca totul si sa devina un fel de invatatoare a sexului. Intr-un cuplu armonios, femeia si barbatul vor fi co-creatorii voluptatii si vor alterna rolurile activ-pasiv.

Aceasta metamorfoza a femeii, emanciparea ei sexuala vor face invechita si depasita dialectica madona - tarfa. Femeia va putea sa fie „respectabila″ cu corpul ei care se bucura de orgasm (ceea ce se spunea ca este specific unei „tarfe″). Mai trebuie ca barbatul sa se metamorfozeze si el si sa-si invinga spaimele: frica de a nu fi la inaltime si in consecinta de a nu fi parasit sau imselat, frica de a nu se epuiza incercand sa o satisfaca, toate aceste frici sunt la originea fricii masculului. Retinerea ejacularii va permite barbatului sa satisfaca total femeia fara a se obosi. Atunci se va sfarsi cu temerile.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #820 : Duminică, 13 Martie 2011, 10:55 »
terapii ... conventionale ...
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/kS7hZhO0ee8?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #821 : Duminică, 13 Martie 2011, 10:56 »
cator dintre noi doboara ... complementarul ... ?
nihil sine deo

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #822 : Duminică, 13 Martie 2011, 11:28 »
belea belea beleaaaa videoclipul :)) :)) :))

apropo, am fost in iarna ce-a trecut in cipru, 2 saptamani mai exact in Nicosia, centrul acestui oras se numeste Ledra, eh, acolo este o adevarata gonglomeratie de filipineze, romance si ciprioti.
romancele, fete tinere sau nu, cu ciprioti fff batrani(toti sunt bogati ::) au masini ultimul brand samd si nu pierd deloc timpul).
 filipinezele cu ce apuca, la japca, sincer spun.
vroiam sa mananc o chestie de-a lor, un fel de fastfood are o denumire ciudata ...imi scapa, scuze  :-[, contine mici, ceapa, legume, salata si toate intr-o lipie, un fel de shaorma de la noi, ma rog...delicioasa  ::)
filipinezele pe toate strazile Ledrei imbracate excentric, vulgar dar cu haine de calitate(culmea ::)) si in timp ce cautam acel restaurant, cu acea "shaorma", ele, filipinezele nu pierdeau timpul, agatau femei, barbati, ce le atragea, ce li se parea "bun, marfa de calitate" exact asa spuneau :)) :)) am avut parte de 5 invitatii din partea lor sa ma "iubeasca cum numai ele stiu, sa maseze, sa alea si cealalta" :)) :)) a fost un amuzament general si din partea lor pt ca orice raspuns le dadeai gen, "nu, sunt lesby, nu, doar in grup, nu, aia si cealalta" ele aveau rezolvare si oferte pt tot :)) :))
m-am imprietenit cu cea care m-a ajuta sa gasesc acel restaurant si de cate ori mergeam in Ledra ea era acolo si nu pierdea nicio ocazie sa ma "invite cu ea" :))

silviu

• Vizitator
« Răspuns #823 : Duminică, 13 Martie 2011, 11:36 »
Citat din: steliana
terapii ... conventionale ...pattaya
e groaznic! >:( numai femei tinere, usoare si emancipate :( elefanti care te bat cu trompa pe spinare, jde mii de baruri si alte locuri ale pierzaniei :( te pomeni ca or fuma si iarba? ???
eu as merge in thai pentru un muzeu, o manastire, o sedinta de psihanaliza cu un calugar buddhist, o fructa de mare, o fructa de pom...

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #824 : Duminică, 13 Martie 2011, 11:58 »
"eu as merge in thai pentru un muzeu, o manastire, o sedinta de psihanaliza cu un calugar buddhist, o fructa de mare, o fructa de pom..."

cu siguranta ca doar pt asa ceva  ::)