Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 468886 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #780 : Vineri, 25 Iunie 2010, 21:16 »
Ai auzit bine Ayouni   ;D Totusi, cam incompleta relatia formata numai din cap si git. De ce mai gindeste capul pe care gitul il intoarce daca n-are ce sa coordoneze? Macar gitul coordoneaza ceva  :D

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #781 : Vineri, 25 Iunie 2010, 21:34 »
Ai auzit bine Ayouni   ;D Totusi, cam incompleta relatia formata numai din cap si git. De ce mai gindeste capul pe care gitul il intoarce daca n-are ce sa coordoneze? Macar gitul coordoneaza ceva  :D

n-am mai dezvoltat ideea anterioara pentru ca de fapt nici nu era una, ci asa, mai curand o gluma... nu cred absolut de loc in egalitatea barbatului cu femeia; mie personal imi place ca barbatul sa fie asa cum vorbiti voi aici "seful", the one in charge, sa aiba el uneori mai multa initiativa decat mine in unele aspecte; chestia cu femeia = gat, o vad din perspectiva flexibilitatii, diplomatiei, delicatetei din partea femeii, care cu tact si dragoste il poate convinge pe barbat, la un moment dat, sa faca asa cum crede ea de cuviinta sau cum crede ca e mai bine. "flattery will get you far", dar flatare, magulire, in sensul pozitiv; nu in cel de periere slugarnica... desi ambele te pot duce departe!  ;)
toate acele expresii expuse aici de krissunu, ca si complimente pentru femei, sau celelalte adresate barbatilor, sunt de fapt o maniera verbala de a motiva partenerul / a de viata.  si credeti-ma, nu sunt nici 20, nici 3, ci atatea cate vrem noi sa inventam.  avem nevoie de motivatie nu numai la munca, ci si pe plan personal.  motivatie care poate veni de la iubit/a, prieten/a.  sunt asa de multe forme de a ne face viata mai placuta unii altora!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #782 : Vineri, 25 Iunie 2010, 21:35 »
....pe  langa  cele  spuse  de Saturnianul  ,...hai  sa  mai  adaug  si  eu  cateva:  

-  creativ
                     -  spontan
                     -  indraznet
                     -  imaginatie
                     -  explorator

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #783 : Vineri, 25 Iunie 2010, 21:39 »
Ayouni, am citit cele 20 de replici de complimentare a femeii si nu m-a incintat nici una. Nu pentru ca sunt circotas (chiar daca, uneori, sunt  ;D), ci pentru ca imi place si ma stradui sa fiu original, chiar daca simplu. Adica nu concep sa complimentez prietena/iubita/sotia dind search pe Gugal ;)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #784 : Vineri, 25 Iunie 2010, 21:44 »
Ayouni, am citit cele 20 de replici de complimentare a femeii si nu m-a incintat nici una. Nu pentru ca sunt circotas (chiar daca, uneori, sunt  ;D), ci pentru ca imi place si ma stradui sa fiu original, chiar daca simplu. Adica nu concep sa complimentez prietena/iubita/sotia dind search pe Gugal ;)

pai nici nu trebuie sa te incite... eu am zis ca nu sunt nici 20 si nici 3, si nu neaparat cele enumerate aici, ci cele care vin din suflet. in schimb, daca e sa fac fericit/a pe cineva, dau search oriunde e nevoie!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #785 : Vineri, 25 Iunie 2010, 22:00 »
in spania si tarile latino-americane exista o adevarata cultura a complimentelor subtile pe care barbatul le adreseaza femeii care-i trezeste interesul.  la ei se numesc "piropos".  Un exemplu "a inceput primavara?! pentru ca esti prima floare pe care o vad"; sau "doamne, ce mult a avansat stiinta, pentru ca in ziua de astazi pana si bomboanele merg"; se spune ca a fura e un pacat si niciodata nu asa face asa ceva... dar sa-ti fur o sarutare, zau, ca as face-o cu multa placere". in acelasi timp exista piropos si pentru barbati, si pentru femei mai putin atragatoare, etc.

si acum cateva complimente / piropos romanesti! mie imi plac cel mai multe cele in italica...

1. Cred că am probleme cu ochii. Nu-i pot dezlipi de tine.
2. Ai o hartă? Că m-am rătăcit în ochii tăi.
3. Sunt poliţist şi te arestez pentru că e ilegal să umbli pe stradă atât de frumoasă şi de sexy
4. Te-am urmat până acasă. Poţi să mă păstrezi?
5. Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă.
6. Ai 25 de secunde ca să-mi trimiţi un sms, din care au mai rămas 15... Dacă nu-mi trimiţi în următoarele 10 secunde, din care au mai rămas 5, îmi datorezi un pupic
7. Ce câine drăguţ! Poţi să-mi spui, te rog, ce număr de telefon are?
8. Vată de zahăr? NU... Sirop de căpşuni? NU... Ciocolată? NU... Nu pot găsi nimic atât de dulce ca tine!
9. Trebuie să fi obosit, pentru că ai umblat prin mintea mea toată ziua
10. Scuză-mă... Am observat că nu m-ai observat azi! Sper să vezi sms-ul ăsta.
11. Puteam să răspund la sms-ul tău mai devreme, dar nu mi-ai scris
12. Dacă aş putea să rearanjez alfabetul, aş pune tu şi eu împreună
13. 160 de caractere nu-mi sunt de ajuns să-mi exprim dragostea, aşa că restul va trebui să ţi-l imaginezi
14. Iartă-mă dacă te-am deranjat cu acest sms... Mă poţi pedepsi cu un pupic!
15. Poţi să îmi dai şi mie scurte indicaţii ca să ajung mai repede la inima ta?
16. Îmi dai şi mie o poză, ca să ştiu ce să îi arăt Moşului să îmi aducă de Crăciun?
17. Îmi plac la nebunie dulciurile. Vrei să fii cubuleţul meu de zahăr?

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #786 : Sâmbătă, 26 Iunie 2010, 19:31 »
Cel mai frumos compliment pe care l-am primit de la un iubit a fost: "Tu, Miha, m-ai facut mai bun!"

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #787 : Sâmbătă, 26 Iunie 2010, 22:15 »
cel mai frumos compliment?! va fi cel pe care inca nu l-am primit.  :)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #788 : Joi, 08 Iulie 2010, 19:18 »
- De câte feluri este sexul?
- De patru feluri:
1. Trist – când ai cu ce şi n-ai cu cine.
2. Tragic – când ai cu cine şi n-ai cu ce.
3. Studenţesc – când ai cu cine, ai cu ce şi n-ai unde.
4. Filozofic – când ai cu cine, ai cu ce, ai şi unde, dar DE CE?

Offline Inquisitor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #789 : Miercuri, 28 Iulie 2010, 01:03 »
"a face sex" e calc lingvistic. Noi romanii nu avem nici macar o terminologie pe masura acestui lucru. Suntem ori pudibonzi, ori seci, ori gretosi, ori imitam pe altii si nici macar nu e Boc de vina. Deci da, e tabu.

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
« Răspuns #790 : Miercuri, 18 August 2010, 17:56 »
115 puncte

Offline calina

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • just me
« Răspuns #791 : Joi, 02 Septembrie 2010, 12:57 »
Este divin sa faci dragoste dar uneori e supeeeerb sa faci sex. Se descarca multa adrenalina ceea ce e stimulant (,,functia creaza organul)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #792 : Joi, 02 Septembrie 2010, 14:23 »
De acord cu tine @calina. Dar ia gindeste-te: daca e divin sa faci dragoste si superb sa faci sex, cum ar fi sa faci dragoste si sex in acelasi timp?  ::)

Offline calina

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • just me
« Răspuns #793 : Joi, 02 Septembrie 2010, 14:53 »
se poate?
eu ma gandeam ca sunt succesive sau alternative dar daca tu zici ca se pot in acelasi timp ;D......aici sunt novice :D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #794 : Joi, 02 Septembrie 2010, 15:35 »
se poate?

Nu totdeauna dar in anumite conditii, se poate :)