Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 468800 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Crista

• Full Member
  • Mesaje postate: 230
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #750 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 22:31 »
 Si eu ii banuiesc de o oarecare dorinta de a iesi in evidenta si nu inteleg de ce nu apreciaza discretia , asa cum o practica majoritatea oamenilor cand e vorba de intimitate

silviu

• Vizitator
« Răspuns #751 : Sâmbătă, 05 Iunie 2010, 23:51 »
As fi curioasa sa aflu ce parere aveti despre relatiile homosexuale? Aveti cunostinte cu astfel de orientari? Ati avut personal experiente de acest fel, sau tentative de a fi abordati de astfel de persoane? Ca tot e un subiect tabu!!!
am cunoscut un tip, am fost chiar amici de spritz. a fost si este cantaret.e un tip de nota 10: excesiv de politicos atat cu barbatii cat si cu femeile.

adria

• Vizitator
« Răspuns #752 : Duminică, 06 Iunie 2010, 08:58 »
eu nu am cunoscut niciunul, dar am auzit ca sunt niste prieteni devotati

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #753 : Duminică, 06 Iunie 2010, 09:05 »
Si eu ii banuiesc de o oarecare dorinta de a iesi in evidenta si nu inteleg de ce nu apreciaza discretia , asa cum o practica majoritatea oamenilor cand e vorba de intimitate
 Pentru ca sint minoritari, Crista, pentru ca se simt marginalizati de societate si incearca prin afisarea agresiva a sexualitatii lor sa ne faca sa-i "vedem", sa-i acceptam. Presupun ca si noi, hetero, am proceda la fel daca noi, si nu ei, am fi minoritari.
  Am cunoscut un gay care era revizor si organiza inventarierile cind lucram in Timisoara. Era politicos, sociabil, comunica cu noi, un colectiv format numai din femei, ca si cum ar fi fost "de-al nostru". Cred ca astfel de oameni iti pot deveni foarte buni prieteni, de incredere, sentimentele lor sint mai intense, poate pentru ca au fost, sau mai sint in unele parti ale lumii, neacceptate de societate.
   Si am mai cunoscut un travestit care mai apare si prin emisiuni tv, un baiat sensibil, cind vorbesti cu el uiti ca e dotat de natura ca un baiat, nu i te poti adresa altfel decit ca unei fete.
   Dintre cei cu astfel de probleme, singurul caz care imi trezea oarecare spaima era al unei paciente hermafrodite, prin transformarile fizice si de atitudine care se succedau periodic la ea; avea si doi copii, dar uneori credeai ca nu este aceeasi persoana pe care o cunosti, te gindeai daca nu cumva o confunzi.
   Pentru mine, cei cu alte orientari sexuale decit cele considerate de noi firesti, sint doar oameni care nu ar trebui judecati pentru acest aspect, oameni ca oricare altii, cu viata si greutatile lor, cu bucurii, necazuri.........Am vazut pe Animal Planet un film despre deviatiile sexuale ale animalelor, despre practicile lor sexuale non-productive ( masturbare, homosexualitate, hermafrodism, travestire, viol, sex cu membrii mai tineri ai speciei-pedofilie, sex cu parteneri apartinind altor specii-bestialitate. Daca in natura se intimpla astfel de fapte, atunci omul se poate limita la sex doar pentru a se inmulti, fara a incerca practici sexuale doar de placere? Nu, nu omul a inventat perversitatile sexuale, sa nu-l judecam.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #754 : Luni, 07 Iunie 2010, 00:51 »
un subiect provocator, intr-adevar, imi pune mintea la munca si ma face sa-mi aduc aminte de lucruri, unele mai putin placute, altele chiar placute.  in afara de cei pe care i-am cunoscut si despre care v-am povestit mai sus, primul cu o astfel de orientare l-am intalnit cu multi multi ani in urma, poate de-aia nici nu mi-am adus aminte din prima.  pe vremea aceea, scuzati ignoranta, nu stiam ce inseamna acest lucru... este vorba despre un director de film francez, mai ales filme documentare, a filmat pe foarte multi din puternicii si marii zilei. a primit la un moment dat insarcinarea sa faca un reportaj despre firma la care lucram eu in acea epoca si despre mediul geografic, social, cultural din tara respectiva.  toate bune si frumoase, a venit domnul impreuna cu o echipa cameramani francezi, numai barbati. unul mai frumos decat celalalt. am plecat prin tara, pentru a filma diverse obiective.  la un moment dat am inceput sa vorbesc si sa rad cu unul din baietii din grup.  mie mi se parea normal.  domnul (RIP pentru ca a murit intre timp) s-a suparat foarte tare si incepand cu a doua zi, a spus ca nu mai vrea sa merg cu grupul lui din care facea parte si baiatul acesta.  alti colegi de-ai mei care erau si ei acolo, mai versati, isi dadusera seama dinainte despre ce era vorba.  dar nu au zis nimic si s-au distrat pe seama mea.  abia cand m-au vazut cat sunt de necajita mi-au explicat si mi-au spus ca baiatul de care-mi placea mie, era iubitul directorului.  m-am suparat atunci, dar cand am inteles, mi-a trecut. si a propos, am cunoscut si doua fete, doua americance.  la fel, cam la un an dupa incidentul cu francezul.  de fete chiar nu as fi putut sa-mi dau seama.  dar a fost tot o chestie de gelozie la mijloc care m-a derutat.  eram intr-un grup mai mare de turisti, din mai multe tari, vizitam tortuguero bay (acolo unde merg broastele testoase marine sa-si depuna ouale), in costa rica.  in grup toate bune si frumoase, s-a creat o atmosfera foarte placuta, numai blonda americana parea ca avea corabiile plecate.  si asta deoarece bruneta care era cu ea imi dadea mie prea multa atentie...la scurt timp dupa asta, am primit un plic cu un tricou de la san francisco si o scrisoare in care bruneta imi marturisea ca era in pereche cu blonda dar ca relatia nu mai functiona si ca se gandea daca eu as vrea sa merg in state si sa fim impreuna. mi-a placut ca a fost foarte deschisa si la obiect.  ei, daca am fost sau nu la san francisco?! va las cu indoiala...to be continued!  ;)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #755 : Marți, 08 Iunie 2010, 00:24 »
ei, daca am fost sau nu la san francisco?! va las cu indoiala...to be continued!  ;)

Iezistă doo posibilităţi: 1. N-ai fost. 2. Ai fost dar n-a mers  :D Which is which, I wonder...  ;D

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #756 : Marți, 08 Iunie 2010, 09:47 »
ei, daca am fost sau nu la san francisco?! va las cu indoiala...to be continued!  ;)

Iezistă doo posibilităţi: 1. N-ai fost. 2. Ai fost dar n-a mers  :D Which is which, I wonder...  ;D

1. ;)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #757 : Joi, 10 Iunie 2010, 14:56 »

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #758 : Joi, 10 Iunie 2010, 20:08 »
da, si mame pot fi asa nu numai bunicute  ;) asa ca @silviu grija... ::)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #759 : Joi, 10 Iunie 2010, 23:12 »
da, si mame pot fi asa nu numai bunicute  ;)
nu ma indoiesc ;)

silviu

• Vizitator

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #761 : Joi, 24 Iunie 2010, 20:22 »

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #762 : Joi, 24 Iunie 2010, 22:26 »
"Trei sferturi dintre participanţii la acest sondaj au mărturisit că viaţa sexuală începe să-şi piardă din farmec imediat după ce ai depăşit vârsta de 40 de ani. Potrivit rezultatelor, adulţii cu o medie de vârstă de 45 de ani se laudă cu o singură partidă de sex pe săptămână şi se declară norocoşi dacă experienţa durează mai mult de 22 de minute."

ma bufneste rasul sincer  :D :D :D, dar in fine, sunt sondaje  :D :D :D :D combat total sondajul, il reneg  :D :D :D :D

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #763 : Vineri, 25 Iunie 2010, 00:23 »
...intamplarea  a  facut  sa  citesc  si  eu  acest sondaj  chiar  ieri,..<<<  ..intamplator  am poposit pe  acea  pagina >>>  ...  ..si  ma intrebam  :  ...oare  in  ce  tara  s-a  facut  acest sondaj  ???   ...la  noi  in  nici  un  caz  :)    ....

...totala  dezinformare ....

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #764 : Vineri, 25 Iunie 2010, 00:28 »

Cele 20 de complimente preferate ale femeilor!!!!!!!!!!!!

Un studiu efectuat de curând îi ajută pe bărbaţi să intre mai repede în graţiile femeilor. Studiul respectiv se referă la complimentele pe care femeile vor să le audă cel mai des. E drept, aşa cum veţi vedea, cele mai multe sunt în strânsă legătură cu sexul şi felul în care arată, dar asta nu înseamnă că femeile nu sunt sensibile şi la alte complimente, cum ar fi cele legate de felul în care se descurcă în bucătărie sau cele legate de personalitatea lor. Iată cele mai dorite complimente de către femei:

01. Ai un fund fenomenal.

02. Mi-aş fi dorit să fiu la fel de inteligent ca tine.

03. Doamne, cât de flexibilă eşti!

04. Eşti mai drăguţă cu maică-mea decât sunt eu.

05. Îmi place când foloseşti cuvinte măreţe.(cu referire la TE IUBESC, de exemplu)

06. Ai sâni superbi.

07. Eşti cea mai amuzantă persoană pe care am cunoscut-o vreodată.

08. Mă faci să uit de toate celelalte iubite ale mele.

09. Mor de drag atunci când mi te cuibăreşti în braţe.

10. Ai nişte picioare mortale.

11. Mă faci să nu-mi mai doresc să mă joc pe calculator.

12. Nu trebuie să te străduieşti să mă înveseleşti pentru că doar prezenţa ta mă face fericit.

13. Tu eşti filmul meu erotic preferat.

14. Eşti senzaţională în pat.

15. Îmi place că poţi înţelege chiar şi fizica cuantică şi în acelaşi timp miroşi bine.

16. Îmi vine să plâng de fericire când sunt cu tine.

17. Găteşti mai bine decât maică-mea.

18. Să mă căsătoresc cut ine a fost cel mai inteligent lucru pe care l-am făcut vreodată.

19. O să fii cea mai bună mamă din lume.

20. Eşti uluitoare, draga mea.   

....informatie  culeasa de  pe  net ...