Si eu ii banuiesc de o oarecare dorinta de a iesi in evidenta si nu inteleg de ce nu apreciaza discretia , asa cum o practica majoritatea oamenilor cand e vorba de intimitate
Pentru ca sint minoritari, Crista, pentru ca se simt marginalizati de societate si incearca prin afisarea agresiva a sexualitatii lor sa ne faca sa-i "vedem", sa-i acceptam. Presupun ca si noi, hetero, am proceda la fel daca noi, si nu ei, am fi minoritari.
Am cunoscut un gay care era revizor si organiza inventarierile cind lucram in Timisoara. Era politicos, sociabil, comunica cu noi, un colectiv format numai din femei, ca si cum ar fi fost "de-al nostru". Cred ca astfel de oameni iti pot deveni foarte buni prieteni, de incredere, sentimentele lor sint mai intense, poate pentru ca au fost, sau mai sint in unele parti ale lumii, neacceptate de societate.
Si am mai cunoscut un travestit care mai apare si prin emisiuni tv, un baiat sensibil, cind vorbesti cu el uiti ca e dotat de natura ca un baiat, nu i te poti adresa altfel decit ca unei fete.
Dintre cei cu astfel de probleme, singurul caz care imi trezea oarecare spaima era al unei paciente hermafrodite, prin transformarile fizice si de atitudine care se succedau periodic la ea; avea si doi copii, dar uneori credeai ca nu este aceeasi persoana pe care o cunosti, te gindeai daca nu cumva o confunzi.
Pentru mine, cei cu alte orientari sexuale decit cele considerate de noi firesti, sint doar oameni care nu ar trebui judecati pentru acest aspect, oameni ca oricare altii, cu viata si greutatile lor, cu bucurii, necazuri.........Am vazut pe Animal Planet un film despre deviatiile sexuale ale animalelor, despre practicile lor sexuale non-productive ( masturbare, homosexualitate, hermafrodism, travestire, viol, sex cu membrii mai tineri ai speciei-pedofilie, sex cu parteneri apartinind altor specii-bestialitate. Daca in natura se intimpla astfel de fapte, atunci omul se poate limita la sex doar pentru a se inmulti, fara a incerca practici sexuale doar de placere? Nu, nu omul a inventat perversitatile sexuale, sa nu-l judecam.