Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 468857 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #600 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 23:04 »
 ;D   ;D    ;D   :-*       

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #601 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 23:07 »
.......................................
Bărbatul şi femeia sunt doi poli opuşi, pozitivul şi negativul energiei. O întâlnire corectă a acestor doi poli conduce la completarea unui circuit şi produce electricitate. Iar cunosşterea directă a acestei electricităţi este posibilă dacă perioada jocului amoros, când iubiţii se află total şi profund cufundaţi unul în celălalt, poate fi prelungită mai mult timp. Dacă aceasta poate fi prelungit timp de o oră, încărcătura înaltă va produce un halou de electricitate; şi când curenţii corpului se află în într-o îmbrăţişare totală şi deplină, se poate chiar vedea în întuneric o rază de lumină. Un cuplu care experimentează acest curent electric bea din cupa plină cu nectar a vieţii.
...............................
Deteriorarea omului este datorată atitudinii noastre greşite faţă de sex, în teorie căt şi în practică.
Osho
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #602 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 23:22 »
Oooooo, ascunsule!! Ai revenit! Te vedeam, dar chiar nu stiam de ce nu intervii deloc! Iar in legatura cu ce ai zis: si pentru ...intinerire!! Nu ???!!!??
cum ma vedeai daca eram ascuns? :-\ normal ca si pentru intinerire.
Bărbatul şi femeia sunt doi poli opuşi, pozitivul şi negativul energiei. O întâlnire corectă a acestor doi poli conduce la completarea unui circuit şi produce electricitate.
aha, acum inteleg de ce m-am curentat cu o fata. a fost o intalnire corecta.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #603 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 23:22 »
..................
dar pentru a concepe un suflet elevat şi circumstanţele trebuie să aibă o calitate superioară. Doar atunci se pot naşte suflete superioare, doar în acest mod se poate ridica standardul umanităţii. De aceea spun că atunci când omul va cunoaşte ştiinţa sexului, arta sexului, când va fi capabil să îşi împartă cunoştinţele sale şi tinerilor şi bătrânilor, vom fi capabili să creăm circumstanţele prin care se
nihil sine deo

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #604 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 23:26 »
Te "vedeam" pentru ca, de obicei, esti singurul care stai asa! Nu e un repros, sper ca intelegi! Dar daca asa iti mentii tu "misterul", ma adaptez la el, nu?!? Stai cum vrei, numai sa nu taci prea mult.... ca atunci iti simtim lipsa!

In legatura cu" curentul" asta, poate e chestie de gusturi, dar eu prefer mult,  mult mai scurt...dar mai des!!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #605 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 23:31 »
Te "vedeam" pentru ca, de obicei, esti singurul care stai asa!
:P
Citat din: carmentoma
In legatura cu" curentul" asta, poate e chestie de gusturi, dar eu prefer mult,  mult mai scurt...dar mai des!!
nu e rau.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #606 : Duminică, 16 Mai 2010, 09:30 »

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #607 : Duminică, 16 Mai 2010, 09:38 »

10. Sexul te ajută să dormi mai bine. Hormonul oxytocină, eliberat în organism după orgasm te face să adormi imediat după sex.

Asta, al zecelea, e singurul motiv pentru care nu voi face asa ceva deseara! Eu am acum nevoie de "nopti albe", ca am mult de invatat! Deci mai aman totul peste aprox trei saptamani! sau... cine stie!!!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #608 : Duminică, 16 Mai 2010, 09:45 »
poti face in timpul zilei.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #609 : Duminică, 16 Mai 2010, 10:38 »
da.. CT..
Silviu mi-a luat-o înainte...
poţi face şi ziua.... abia te odihnişti pentru..noapte
şi dacă ziua o faci motivată de .. motivele expuse..
noaptea .... poţi vedea lumina din voi..
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #610 : Duminică, 16 Mai 2010, 18:01 »

10. Sexul te ajută să dormi mai bine. Hormonul oxytocină, eliberat în organism după orgasm te face să adormi imediat după sex.

Asta, al zecelea, e singurul motiv pentru care nu voi face asa ceva deseara! Eu am acum nevoie de "nopti albe", ca am mult de invatat! Deci mai aman totul peste aprox trei saptamani! sau... cine stie!!!

ai ceva examene?

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #611 : Duminică, 16 Mai 2010, 18:12 »
  Pentru a pierde 1\2 kg. e nevoie de 42 partide a cite 1\2 ora?!?! Doamne, cit trebuie sa muncesti pentru a-ti mentine silueta!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #612 : Duminică, 16 Mai 2010, 18:16 »
pai tu ce credeai? :-\

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #613 : Duminică, 16 Mai 2010, 18:17 »

ai ceva examene?

Da! Vre-o unsprezece intre 17 si 29.05.2010! Deci cam 12 nopti albe! Dar eu sa fiu sanatoasa! Dupa aia intru... on topic!!!!!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #614 : Duminică, 16 Mai 2010, 18:25 »
ai grija la silueta. ai vazut ce greu se pierde 1/2kg :(