Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 469383 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

carmentoma

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #465 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 15:10 »
Ba sunt o multime de aspecte de analizat si la modul serios! Dar uite, incepe tu! Intreaba ce vrei sa afli, sau deschide tu o dezbatere pe aceasta teme" fierbinte"!!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #466 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 15:10 »
buna intrebare @mikyboy, intotdeauna va fi ceva de discutat despre acest subiect  :)

schimbarea de sex, pro si contra ?

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #467 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 15:17 »
      Sunt multe persoane care se simt incorsetate intr-un corp care nu le defineste personalitatea! Problema lor e  ca sunt instabili emotional si s-a intamplat ca, dupa o asemenea operatie, ireversibila dealtfel, sa isi dea seama ca au facut greseala vietii lor! Ar trebui intai sa fie consiliati psihologic pentru mult timp, sa li se explice exact ce persupune un asemenea demers si sa fie foarte bine analizati, lamuriti in primul rand fata de ei insisi! E mult de discutat! Cat priveste intrebarea:pro sau contra, sunt de parere ca fiecare, ca in orice alta situatie de viata, are liberul arbitru!

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #468 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 16:38 »
Eu vreau sa ma fac de genul neutru. Cum rezolv dilema asta?  ;D

Offline mikyboy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #469 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 16:41 »
credeam ca pe saturn toti sunt de gen neutru... dar cred ca rezolvi daca pui si de una si de alta... cum sunt unii care asa se nasc si ii mai vezi in filmele XXX.... ;)
alt subiect ca sa arunc si eu manusa sa vedem cine o ridica... ar fi epilat versus creme sau lama... acu sa vezi discutii :D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #470 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 16:43 »
"Un barbat la epilat 

"Doamnelor si domnisoarelor, să nu vă mai aud că ziceti “voi nu stiti prin ce trecem” că eu acum stiu!

Scurt istoric: Mă rad sub brat de vreo 12-13 ani. Firesc, firul se facea tot mai trainic si mai frumos, incepuse sa o ia in jos, spre coate. Deci asa nu se mai putea. Fără mângâierea lamei, axilele mele ar fi aratat in curand ca ZZ Top (cautati pe google cei care nu-i stiti) in mizerie.

Asa ca am luat suprema decizie de a trece la epilat. Am coborat la salon curios de ce mi se poate intampla. M-a intampinat domnisoara care m-a tuns cu gauri cu ceva vreme in urma. “Va tundeti?” I-am zambit multumit de raspunsul ce urma sa i-l dau:”NU! Ma epilez sub brat” A zambit, ca la o gluma buna:”Glumiti?” “NU! Ce-i de glumit in asta?!” A mai zambit o data si a zis “Nimic”, plecand…. Intre timp a vanit epilatoarea, Buna ziua, pofiti in cabinet.

Am intrat in “cabinetul” care arata ca o sala de operatii.. Si am fost invitat sa ma intind pe un pat la fel de medical. Incepusem sa fiu intimidat. Mi-am dat tricoul jos, mi-am supt un pic burta, am ridicat bratele. Doamna a proptit deasupra mea un bec extrem de puternic, fix ca alea de la chirurgie, si a inceput sa ma studieze:”Mda…nu-i rau, totusi va va durea un pic…mda, in fine, sa incepem”. Eu zambeam. Durere, zici?! “Durere” eram poreclit in copilarie, eu am inventat durerea, mananc durere pe paine! Doamna amesteca maglavaisul intr-o oala. M-a informat ca fiind prima oara, folosim ceara clasica. Ok, cum zici tu, mare scofala! Apoi cu o spatula mi-a intins sub brate şmecheria. O crema calda si galbena, mai ca-mi era pofta sa gust un pic. “Va arde?” “Nici pomeneala, domnisoara” - am raspuns zambind la fel de smecher. A inceput sa apese ceara care se întărea si, pe neasteptate, JBANG!!! Ochii au dat sa-mi iasa un pic din cap. Smulsese ceara intarita cu tot cu firisoarele mele.

Domnisoara m-a studiat din priviri si m-a intrebat:”V-a durut?” “Un pic, asta-i tot?!” am provocat-o eu viteaz. “Nu, nu-i tot.” - a venit replica pe care nu o doream si nu o asteptam. ”Mai dam un strat, ca au mai ramas firisoare.” Si din nou m-a uns cu ceara fierbinte. Adevarul e ca mă asteptam sa fie mai dureros. Că atat de mult va plangeti, domnisoarelor si doamnelor, incat m-am asteptat la ceva similar cu luatul unui sut in coae. Zona tocmai epilata imi era insa deja sensibila si cea de-a doua “extragere” a fost mai dureroasa. Ochii mi-au iesit cam jumate din cap. Si cu toata vitejia mea, am recunoscut:”Nu-i teribil de placut…” Domnisoara mi-a zambit si a spus:”Inca o data si gata!”

Inca o data?!?!?! Pai de ce? “Tot v-au mai ramas niste firsoare. As putea sa le smulg cu penseta. Cum doriti?” Eram invins. “Cu ceara, domnisoara, cu ceara…” Mi-a aplicat cel de-al treilea strat.. Nu mai imi era bine, nu mai zambeam, vroiam sa se termine dracu o data, imi era dor de lama mea si de usturimea after shave-ului aplicat dupa ras. Si JBANG!!!!! + a treia oara!!! Mi-am muscat buzele. Mi-a venit sa o iau pe domnisoara de freza si sa o dau cu capul de lampa, de dulapuri de pereti. ” ‘tu-ti gura ta de ceara si epilare, mai bine imi las carlionti ca evreii!” Chiar ma duruse. Domnisoara isi cerceta opera. Mă intreabă:”Aveti Baneocin acasa?” “Nu stiu ce-i ala, si de ce ar trebui sa am?” “Pentru ca v-a dat un pic sangele.” “Vaaaaaaaaaaiiiii, ‘tu-ti ceara ma-tii care te-a facut de ceara si de epilare… - injuram in gand ca birjarul. “Mi-a dat sangele?” “Da, un pic, se opreste repede.”

M-a dat cu niste creme calmatoare, cu o pudra, si mi-a zis ca-s gata. Da, eram gata, la propriu. Tineam mainile pe langa corp de parca avea sub brat doua becuri fierbinti. Si acum simt tot asa. In plus am inceput sa transpir. Si cica nu am voie sa fac dus vreo doua-trei ore. Si nici sa ma dau cu after-shave.

Deci da, stiu prin ce treceti.. Si da, stiu ca se poate si mai rau. Nu vreau sa-mi inchipui ce s-ar fi intamplat daca ceara mi-ar fi fost aplicata si apoi smulsa din zone, sa zicem, mai sensibile. Aferim! "

Sursa: tot internetul!!!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #471 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 16:45 »
a te epila este un lucru ce tine de respectul de sine apoi de ...restul  ;D

modul cum o facem ramane insa la fiecare, in functie de sensibilitatea pielii si a zonelor in care se face epilarea.
am vrut sa incerc epilarea cu laser dar am auzit f multe pareri contra, am renuntat.
raman celelate posibilitati pe care le aplic in functie de timp si aici ma refer la durata  ;) dar le aplic  ::)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #472 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 16:45 »
credeam ca pe saturn toti sunt de gen neutru... dar cred ca rezolvi daca pui si de una si de alta... cum sunt unii care asa se nasc si ii mai vezi in filmele XXX.... ;)

Si eu tot asta credeam despre saturnieni!! Si despre extraterestri in general!!

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #473 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 16:48 »
    Eu am rezolvat acest aspect cumparandu-mi un epilator personal! Si nici nu am mari probleme in privinta asta! Ceea ce inseamna ca nu trec prin prea mari "suferinte" cand ma "defrisez"!

Offline mikyboy

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #474 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 16:57 »
a te epila este un lucru ce tine de respectul de sine apoi de ...restul  ;D

e ceva ce ar trebui sa stie orice fata... dar si orice barbat care se respecta si care este un barbat modern.. dar din pacate... nu e chiar asa...

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #475 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 17:02 »
putem ajuta la a fi peste tot asa (ei si ele):) cu tact si diplomatie.

Offline mikyboy

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #476 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 17:08 »
la ce te referi cand spui "...peste tot asa..."
cat despre tact si diplomatie... in momentul in care ca si "barbat modern" ajungi in pat cu partenera si ea este inca undeva in preistorie iti cam piere cheful de jocuri... si daca nu intelege nici urmatoarea data atunci e greu sa convingi ca lumea s-a schimbat... sau mai mult te trezesti cu un raspuns de genul: "daca tu vrei sa te faci nu ai decat eu sunt asa cum sunt si gata..." sau "nu am avut timp sa ma aranjez..." desi mancare si cumparaturi face mama si tata si ea are doar serviciul si poate nici ala...
eu o consider ca fiind si o chestie de igiena atat la barbati dar mai ales la femei in anumite perioade ale lunii...

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #477 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 17:12 »
Mikyboy stinge si tu lumina... :D Desi la barbati e important vizualul! ;D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #478 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 17:22 »
putem ajuta ca si ele cat si ei sa imbratiseze si sa aplice aceste obiceiuri de care vorbim acum (ei si ele).

si am spus, aceste lucruri sunt necesare indiferent de perioada aceea din luna a femeilor.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #479 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 18:33 »
De acord cu epilatul la femei. E chestie care tine si de igiena cred dar si de aspect. Singurul loc unde nu ma incinta epilarea totala din punct de vedere al aspectului este in zona intima. Arata la fel de... ciudat ca o femeie cheala. E bine sa fie un pic de "freza" acolo  :D  ;D

@capsuna, degeaba stinge lumina ca se simte chiar daca nu se vede.

Nu ma pricep la chestii d-astea epilatoare, dar nu exista ceva echivalent cu erbicidele? Adica dai cu o solutie iar parul se usuca si cade. Definitiv! Adio epilare!  :D ;)