Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 468571 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #345 : Marți, 13 Aprilie 2010, 22:44 »
@krissunu: Silviu probabil e mai comod si n-are rabdare cu suspansul dezbracarii unei doamne. El vrea s-o gaseasca gata despachetata si pregatita pentru "utilizare"  :D
nu! vreau s-o gasesc imbracata cu 10 cojoace si sa pierd vreo 3 zile discutand discutii despre purtarea hainelor din blana de oaie in detrimentul celor din lana de camila :D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #346 : Marți, 13 Aprilie 2010, 22:59 »
Silviule, daca e in 10 cojoace cu siguranta te-ai intreba daca ai de-a face cu o femeie sau cu o oaie mutant  :D :D

Deja ne-am indepartat cu discutia si intram la categoria "bancuri si caterinca"  :P

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #347 : Marți, 13 Aprilie 2010, 23:08 »
@krissunu: Silviu probabil e mai comod si n-are rabdare cu suspansul dezbracarii unei doamne. El vrea s-o gaseasca gata despachetata si pregatita pentru "utilizare"  :D
....

...daca  ar  fi asa !  s-ar  pierde  tot farmecul  :)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #348 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 09:02 »
"Poate fi incadrata homosexualitatea printre deviatiile intersexuale dobindite ? Datele mai noi, statistice, eredo-biologice, psihologice, antropometrice, endocrinologice, histo-logice etc. — daca nu dau inca un raspuns satisfacator — permit in schimb o formulare mai justa a diferitelor intrebari si o dirijare adecvata a cercetarilor clinice si experimentale."

de pe net.

Offline mikyboy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #349 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 10:10 »
@marcutza - m-ai bagat in ceata cu fraza asta chiar daca este luata de pe net...
parerea mea este ca homosexualitatea sau lesbianismul sunt elemente care pot sa apara la un moment dat datorita unei experiente placute cu o fiinta umana de acelasi sex sau poate sa fie ceva ce exista in gena acelui individ si se manifesta de mic copil... asta este si diferenta de fapt pentru ca cei care devin asa in urma unei experiente pot sa ramana asa sau pot deveni bisexuali si sa aiba experiente sporadice de tip homosexual sau lesbianism... oricum este binecunoscut faptul ca fantezia oricarui barbat este sa faca dragoste cu 2 femei ceea ce presupune atat bisex cat si lesbianism din partea fetelor deci... acum nu stiu daca este viceversa si la femei... :D si oricum lesbianismul mi se pare acceptabil in timp ce la barbati homosexualitatea este ceva.... nu am cuvinte sa exprim repulsia... (am avut parte de avansuri din partea unuia la un fost loc de munca si numa ca nu l-am luat la bataie...)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #350 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 10:22 »
pai de aceea suntem aici, sa ne ajutam la iesirea din ceata  :D :D

am sesizat ca barbatii suporta f bine chiar, lesbianismul  :) fiind insa oripilati la homosexualitate.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #351 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 10:48 »
@mikyboy: A face dragoste cu doua femei nu inseamna musai ca trebuie sa faca si dragoste intre ele :)

@marcutza: cred ca ai dreptate. eu,  de exemplu, daca as fi femeie probabil ca as experimenta cu o alta femeie. Dar ca barbat, imi da fiori numai ideea de a incerca cu un alt barbat  ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #352 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 10:49 »
am sesizat ca barbatii suporta f bine chiar, lesbianismul  :) fiind insa oripilati la homosexualitate.
doua femei dezbracate care se mangaie si se saruta nu arata rau. in schimb, doi barbati despuiati la nudul gol, care mai sunt si parosi, arata groaznic >:(
dar nu am ceva impotriva lor. dimpotriva! cu cat sunt mai multi, cu atat mai bine :) raman mai multe fete pentru mine :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #353 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 11:02 »
43 la sută din femei şi 31 la sută din bărbaţi se confruntă cu o problemă sexuală, arată statisticile. Totuşi, puţini vorbesc despre acest subiect şi mai puţini  caută ajutor specializat. Din fericire, pentru aproape toate aceste tulburări există soluţii.
http://www.adevarul.ro/societate/sanatate/Cand_viata_sexuala_ramane_doar_o_fantezie_0_240576439.html

Offline CristianNasalean

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #354 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 11:45 »
Homosexualitate (si aici ma refer la ambele situatii) este ceva care nu este de condamnat. Sau cel putin asta este ceea ce cred eu. Este foarte adevarat ca exista tendinta de a aproba aceasta orientare cand e vorba de fete si de a dezaproba cand e vorba de barbati. Personal mi se pare destul de ipocrit... Am atat prietene cat si prieteni care sunt de partea cealalta a baricadei si sunt niste oameni de milioane. Cum se zice "Live and let live".

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #355 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 12:45 »
     Cineva  spunea astfel :   

citez :

Femeile homosexuale nu isi aleg orientarea aceasta din teribilism, ci datorita unor functii ale organismului care le dicteaza aceasta directie. Atat timp cat ele exista inseamna ca sunt normale si este o dovda ca natura diversifica comportamentul speciilor dupa un algoritm real. Nu vad asta ca pe o povara pentru ele sau pentru societate atat timp cat aceste femei se simt bine in pielea lor iar societatea ar deveni mai civilizata.

ioanaxxl

• Vizitator
« Răspuns #356 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 13:19 »
Haideti, mai baieti! Eu cred ca daca m-ar pupa o femeie as da in hepatita in secunda unu!
eu ma declar homosexual convins: imi plac barbatii!!! ;)

Offline CristianNasalean

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #357 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 14:20 »
@ioanaxxl... si nu este absolut nici o problema ca simti asa. Insa asta nu trebuie sa duca la a da cu pietre  in ceilalti, nu? Tu nu pupi nici o femeie si lasi pe altele sa o faca. Nimic mai simplu, zic eu.

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #358 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 14:47 »
Daca il vei auzi pe Cristi cantand sigur vei dori sa-l pupi.... :D :D :D

Offline CristianNasalean

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #359 : Miercuri, 14 Aprilie 2010, 14:53 »