Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
silviu:
--- Citat din: marcutza ---partenerul care nu poate aduce aportul in relatia sexuala, sincer si fara suparare nu are ce cauta on.
--- Terminare citat ---
dar daca e impotent, bietul de el? ar vrea si el on, dar cu ce? :'( in cazul asta trebuie trimis la tratament, in thailanda, pentru cel putin 3 luni. si daca se intoarce cum a plecat si doarme in continuare ca bovinul pe coada >:( gata! trebuie schimbat!
marcutza:
@silviu, cum ar putea o femeie sa nu stie ca partenerul este impotent?:) si cum ar putea sa stea cu el, ma rog inafara cazurilor obiective(sa ma ierte partea masculina :-X).
si da, daca thai si thai si thai nu are efect asupra lui, trebuie facut ceva :)
silviu:
la un moment dat, partenerul devine pur si simplu impotent, din cauza stresului sa zicem. parca tu spuneai de un coleg sau o cunostinta ca a patit-o si a plecat impreuna cu sotia in thai, sa se trateze.
sa mergi cu sotia acolo mi se pare blasfemie >:( in tara fetelor zambitoare, un barbat care sufera de asa ceva trebuie sa mearga singur... un masaj, o frectie, bla, bla, vorba ta :)
dupa doua, trei luni, se intoarce fericit acasa si-i face sotiei o surpriza erecta :)
si daca thai si thai si thai nu are efect asupra lui :'( sotia il declara "decedat", il "inmormanteaza" si pe piatra funerara ii daltuieste cateva cuvinte: trecatorule! opreste-te si varsa o lacrima pe acest "mormant"... caci ce esti tu, am fost si eu, iar ce sunt eu, vei fi si tu :'( :'( :'(
mai exista posibilitatea ca sotia sa se multumeasca si cu altceva... ca in cazul tovarasului stan pendula :D
silviu:
Când ating bărbaţii apogeul sexual. Un studiu citat de Reuters care face legătura între apetitul sexual şi vârsta
silviu:
am un apetit... cred ca am inceput sa intineresc ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă