Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
silviu:
Cum se schimbă viaţa sexuală la vârsta a doua
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Joi, 24 Iunie 2010, 13:21 ---Cum se schimbă viaţa sexuală la vârsta a doua
--- Terminare citat ---
Am citit si eu articolul. Este relativ...
marcutza:
"Trei sferturi dintre participanţii la acest sondaj au mărturisit că viaţa sexuală începe să-şi piardă din farmec imediat după ce ai depăşit vârsta de 40 de ani. Potrivit rezultatelor, adulţii cu o medie de vârstă de 45 de ani se laudă cu o singură partidă de sex pe săptămână şi se declară norocoşi dacă experienţa durează mai mult de 22 de minute."
ma bufneste rasul sincer :D :D :D, dar in fine, sunt sondaje :D :D :D :D combat total sondajul, il reneg :D :D :D :D
krissunu:
...intamplarea a facut sa citesc si eu acest sondaj chiar ieri,..<<< ..intamplator am poposit pe acea pagina >>> ... ..si ma intrebam : ...oare in ce tara s-a facut acest sondaj ??? ...la noi in nici un caz :) ....
...totala dezinformare ....
krissunu:
Cele 20 de complimente preferate ale femeilor!!!!!!!!!!!!
Un studiu efectuat de curând îi ajută pe bărbaţi să intre mai repede în graţiile femeilor. Studiul respectiv se referă la complimentele pe care femeile vor să le audă cel mai des. E drept, aşa cum veţi vedea, cele mai multe sunt în strânsă legătură cu sexul şi felul în care arată, dar asta nu înseamnă că femeile nu sunt sensibile şi la alte complimente, cum ar fi cele legate de felul în care se descurcă în bucătărie sau cele legate de personalitatea lor. Iată cele mai dorite complimente de către femei:
01. Ai un fund fenomenal.
02. Mi-aş fi dorit să fiu la fel de inteligent ca tine.
03. Doamne, cât de flexibilă eşti!
04. Eşti mai drăguţă cu maică-mea decât sunt eu.
05. Îmi place când foloseşti cuvinte măreţe.(cu referire la TE IUBESC, de exemplu)
06. Ai sâni superbi.
07. Eşti cea mai amuzantă persoană pe care am cunoscut-o vreodată.
08. Mă faci să uit de toate celelalte iubite ale mele.
09. Mor de drag atunci când mi te cuibăreşti în braţe.
10. Ai nişte picioare mortale.
11. Mă faci să nu-mi mai doresc să mă joc pe calculator.
12. Nu trebuie să te străduieşti să mă înveseleşti pentru că doar prezenţa ta mă face fericit.
13. Tu eşti filmul meu erotic preferat.
14. Eşti senzaţională în pat.
15. Îmi place că poţi înţelege chiar şi fizica cuantică şi în acelaşi timp miroşi bine.
16. Îmi vine să plâng de fericire când sunt cu tine.
17. Găteşti mai bine decât maică-mea.
18. Să mă căsătoresc cut ine a fost cel mai inteligent lucru pe care l-am făcut vreodată.
19. O să fii cea mai bună mamă din lume.
20. Eşti uluitoare, draga mea.
....informatie culeasa de pe net ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă