Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (16/473) > >>

marcutza:
@carmentoma, esti sigura ?  ;D treci la coment  ;D

marcutza:
@iulielf, astept  ::)

anamama13:

--- Citat din: carmentoma din Duminică, 04 Aprilie 2010, 19:08 ---   Teren minat!! Nu ma bag, nu ma amestec!!!  ;D :D >:(

--- Terminare citat ---

dar citesti, hotomancoooo....   ;)

iulielf:
   Nu, omul nu este animal. Omul este "om". Omul este "om". De aceea, toate zodiile, mie, imi sunt straine. Toate se vor a fi o manipulare a omului, pentru a se crede ca omul este un animal. Insa omul nu este nici "miel", nici "taur, nici "scorpion, nici "leu".... Este unic in univers. Este "om". Milioane de civilizatii din intreg universul, se numesc tot "oameni". Ca nu se aseamana la detalii, asta e alta problema.
   Sa definesc normalitatea in planul sexual ?
   Iti pot raspunde cu o intrebare. Poti defini "sexul" in planul normal ?
   Polemici putem tine, destul de multe.
   Normalitatea, din punctul meu de vedere, in planul sexual, este aceea ca, doi oameni care se iubesc, in momentul lor deplin si intim, se simt intr-adevar, in al noualea cer, si nu doar in momentele orgasmice, ci in permanentza.

marcutza:
   Normalitatea, din punctul meu de vedere, in planul sexual, este aceea ca, doi oameni care se iubesc, in momentul lor deplin si intim, se simt intr-adevar, in al noualea cer, si nu doar in momentele orgasmice, ci in permanentza.

perfect raspuns  :-*
doi parteneri, nu spun de acelasi sex ca as oripila pe multi (eu una nu condam sexe identice aflate in relatii sexuale, e DOAR problema lor, nu a mea sau a noastra), deci, 2 parteneri intimi pot avea, intr-o relatie sexuala, si parte de sex dar si parte de "a face dragoste" ?!  ::)

normalul unde este, la lesbiene, gay sau hetero ? este normalul, de fapt :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă