Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (148/473) > >>

marcutza:
ju,atatzica-mica si draga ! ssssstttt, vorbesc limba "Mutzunei mici si drAgi " ssstt  ::) ::)

cica ei sunt ontopic,  ::) ma rog,  ::) eu i-am iertat demult si nu mai exista functii aici, acum, de acum incolo...pfff...whatever  ::)

:-* imi sunt dragi

Ayouni:

--- Citat din: pe_jumate din Vineri, 04 Iunie 2010, 23:04 ---cine pricepe ce vorbesc zigfrid si crimhilda sa-mi zica si mie, rog frumos pe ala care pricepe ce tot dezbat cei doi in germano-spaniolo-etc sa-mi zica si mie, ca pe mine nu ma duce destul capu' si mai ales nu-mi place ce-mi arata el atrunci cand ma duce.. :-\

manfred, esti moderator sau trubadur?

--- Terminare citat ---

dar de ce nu-i intrebi direct pe cei doi? este singura maniera de a obtine informatie de prima mana, nedistorsionata! de unde sa stie ceilalti?! ;)

marcutza:
pfff, ma balbai, fac greseli  :D :D :D ei sunt de vina !!!! sac !!!!

(netul meu a tras chilul de la furnizor, acum sunt pe val  ;))

marcutza:
vaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiii  :D :D :D :D :D mai bine tac ca numai aiurea scriu  :D :D :D :D :D

pe_jumate:

--- Citat din: Ayouni din Vineri, 04 Iunie 2010, 23:09 ---de unde sa stie ceilalti?! ;)

--- Terminare citat ---

daca ceilalti nu au de unde sa stie, inseamna ca:

1. fie conversatie e prea sus fata de nivelul celorlalti de intelegere sau ca
2. intr-adevar lui zigfrid si crimhildei nu le prea pasa ca au public..

.. asa ca, pana una-alta, o sa ma duc sa-mi caut norocul in alta lume, ca jocul asta de perechi e la prea mare altitudine pentru mine :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă