Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
marcutza:
ju,atatzica-mica si draga ! ssssstttt, vorbesc limba "Mutzunei mici si drAgi " ssstt ::) ::)
cica ei sunt ontopic, ::) ma rog, ::) eu i-am iertat demult si nu mai exista functii aici, acum, de acum incolo...pfff...whatever ::)
:-* imi sunt dragi
Ayouni:
--- Citat din: pe_jumate din Vineri, 04 Iunie 2010, 23:04 ---cine pricepe ce vorbesc zigfrid si crimhilda sa-mi zica si mie, rog frumos pe ala care pricepe ce tot dezbat cei doi in germano-spaniolo-etc sa-mi zica si mie, ca pe mine nu ma duce destul capu' si mai ales nu-mi place ce-mi arata el atrunci cand ma duce.. :-\
manfred, esti moderator sau trubadur?
--- Terminare citat ---
dar de ce nu-i intrebi direct pe cei doi? este singura maniera de a obtine informatie de prima mana, nedistorsionata! de unde sa stie ceilalti?! ;)
marcutza:
pfff, ma balbai, fac greseli :D :D :D ei sunt de vina !!!! sac !!!!
(netul meu a tras chilul de la furnizor, acum sunt pe val ;))
marcutza:
vaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiii :D :D :D :D :D mai bine tac ca numai aiurea scriu :D :D :D :D :D
pe_jumate:
--- Citat din: Ayouni din Vineri, 04 Iunie 2010, 23:09 ---de unde sa stie ceilalti?! ;)
--- Terminare citat ---
daca ceilalti nu au de unde sa stie, inseamna ca:
1. fie conversatie e prea sus fata de nivelul celorlalti de intelegere sau ca
2. intr-adevar lui zigfrid si crimhildei nu le prea pasa ca au public..
.. asa ca, pana una-alta, o sa ma duc sa-mi caut norocul in alta lume, ca jocul asta de perechi e la prea mare altitudine pentru mine :-\
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă