Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (134/473) > >>

steliana:
.. cei care au meditat asupra extazului amoros, asupra fenomenului sexual, au ajuns la concluzia că în momentele lor de vârf, mintea devine lipsită de gânduri. în acest moment, toate gândurile sunt transcense. această goliciune a minţii, acest vid, această vacuitate, această îngheţare a minţii este cauza revărsării bucuriei divine.......... osho

silviu:
a face sex e cam ce a facut tipa in parc. a face dragoste e cu totul altceva.
steliana, ce-a zis urania, putem sa facem sex in perioada asta de criza? e vreme de numarat copii si de facut bani? sau invers? :-\

steliana:
am ascultat doar începutul ... şi berbecul,dar...
să faci copii... niciodată nu te poate împiedica nimic... din contră, elimini energiile acumulate pe fondul supărării.... vezi altfel criza.... şi dacă-ţi mai rămâne şi partenera gravidă... succes deplin!
dpdv economic... la fel ca săptămâna trecută...
comercianţii vor pierde...
totul se schimbă după 4 iunie.. dar dacă vrei.. reluarea este mâine la ora 15 pe b1

steliana:
şi cine vrea reţeta de gemeni..... fată ţi băiat....
mai discutăm că doar e criză.... :P

maria171:
Ayouni draga
te-am vazut imbracata in costum arabesc
daca chiat tu esti in poze, esti superba
uite de ce am scris aici
voiam sa te rog sa ne povestesti ceva despre sexualitatea in lumea araba
am vazut de mult un filmulet despre relatiile dintre sexe in diferite culturi
au prezentat si niste egipteni
un el si o ea
spuneau ca adulterul e pedepsit rau de tot si ca nu ai unde sa te duci cu amanta
sunt f stricti
ziceau ca e mai greu sa satisfaci o femeie 20 de ani decat 20 de femei o singura data
sau cam asa ceva
 ;D
senzatia mea e ca femeia la ei nu e chiar o sclava si ca e mult mai respectata decat e la noi

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă