Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (131/473) > >>

silviu:
vorbim de 4 cm in stare erecta :D in cazul asta, il inteleg pe om ca vrea sa-l mareasca. ce intrebare? daca la 20 mai conteaza un +/- 2 cm? parerea mea e ca nu.

Saturnianul:
E vorba de cei care au dimensiunea standard a penisului, 14-16 cm in erectie, si care vor sa si-l mareasca.

Nici o parere despre unele femei care apeleaza la chirurgie pentru expunerea clitorisului? (vezi intrebarea initiala)

marcutza:
daca ele considera si simt ca e nevoie de asa ceva, atunci ce putem face noi?
maririle acestea ca si cele de sani, eu una, le gasesc ca forma de nevoie extrema sau nu, de moft sau nu, de trend sau nu, de satisfacere a ego-ului sau nu samd.

krissunu:
   ..se  spune ca  lungimea  penisului  unui barbat matur este considerat normal intre 14-22 cm. Lungimea poate varia chiar si in cazul aceluiasi barbat , in functie de starea psihica si fizica .La fel si diametrul.

....un barbat  al carui penis a fost supus  unei interventii chirurgicale  si  a  ajuns  la  marimea  de  33 cm;  cu siguranta va gasi greu femei pe care sa nu le doara si carora sa le placa sa intretina relatii sexuale cu el ;...nu va reusi niciodata sau aproape niciodata penetrari complete ceea ce e frustrant pentru ambii parteneri.

steliana:
cerculeţ.......
din întrebările tale.... adik cele 2 extensii....
eu imaginez....... un drapel.....
fâl..fâl.... cu coadă extensibilă..

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă