Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (99/473) > >>

carmentoma:

--- Citat din: silviu din Joi, 29 Aprilie 2010, 18:17 ---nu vad ceva legat de sexualitate in poza :(

--- Terminare citat ---

Dar femeile alea din imagine ce rol au, dupa parerea ta?!? Pur decorativ?!? Sau am eu prea multa imaginatie?!?

silviu:
pai... una cu niste bidoane mari (sa-i traiasca!) si cam nenaturale ii toarna ceva pe gat, alta... nu stiu ce face :-\

carmentoma:

--- Citat din: silviu din Joi, 29 Aprilie 2010, 18:25 ---pai... una cu niste bidoane mari (sa-i traiasca!) si cam nenaturale ii toarna ceva pe gat, alta... nu stiu ce face :-\

--- Terminare citat ---

Aia care... nu stiu ce face, probabil, mi-a pus imaginatia la incercare! Tie nu?!? Atunci inseamna ca unul dintre noi are o problema, nu crezi?!? Sa fiu eu oare aia?!? Atunci nu e bine!!!

carmentoma:

--- Citat din: carmentoma din Joi, 29 Aprilie 2010, 18:29 ---
--- Citat din: silviu din Joi, 29 Aprilie 2010, 18:25 ---pai... una cu niste bidoane mari (sa-i traiasca!) si cam nenaturale ii toarna ceva pe gat, alta... nu stiu ce face :-\

--- Terminare citat ---

Aia care... nu stiu ce face, probabil, mi-a pus imaginatia la incercare! Tie nu?!? Atunci inseamna ca unul dintre noi are o problema, nu crezi?!? Sa fiu eu oare aia?!? Atunci nu e bine!!!

--- Terminare citat ---

Se impun precizari: aia CU IMAGINATIE, la asta m-am referit!!

silviu:
nu-mi dau seama. poate daca era el in pozitia aia, iar ea in fotoliu, ma prindeam :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă