Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (52/473) > >>

krissunu:
    In  primul  rand  curiozitatea  este  mare,...iar  apoi ,.. fanteziile  fiecarui  cuplu ,...daca  s-au  saturat  de  frisca, ciocolata ,..etc.  Incearca  si  alte  posibilitati.    Asa ca,..  hai  si  pe la sexshop  :)

sile43:
Chaterina.O sa fiu concret. Daca vrei sa faci sex anal,in general,ai nevoie de un lubrifiant pe care il gasesti in aceste magazine. Intelegi? :-*

capsuna:

--- Citat din: sile43 din Luni, 12 Aprilie 2010, 23:41 ---
--- Citat din: capsuna din Luni, 12 Aprilie 2010, 23:30 ---Si cam cum ar trebui sa spuna:"Dragul meu in seara acesta as avea nevoie de o ora si tre sferturi de preludiu...ce zici, ai putea?"

--- Terminare citat ---

Ar trebuii sa spuna: ahhh, ohhh,oaaaa...etc. Frigida spune: sa-mi spui cand termini ca vreau sa-mi fac unnghile. ::)

--- Terminare citat ---
Eu am intrebat ce ar trebui sa-ti spuna ca sa rezolvati problema. ahhhhhhh,ooohhhhh....se pot spune oricum, sepoate mima chiar placerea...

Catherinna:

--- Citat din: sile43 din Luni, 12 Aprilie 2010, 23:52 ---Chaterina.O sa fiu concret. Daca vrei sa faci sex anal,in general,ai nevoie de un lubrifiant pe care il gasesti in aceste magazine. Intelegi? :-*

--- Terminare citat ---

Daca as avea emoticoame care rad la tavaleala ca la mess as aseza trei randuri aici, la asta nu m-am gandit niciodata hi, hi, hi, hi, hi, ......................................................
esti mortal 43

Saturnianul:
Sile, lubrifiantul se gaseste si la supermarket, raionul ingrijire intima. Ca si prezervativele. Nu te duci la sexshop pentru asa ceva, ci pentru alte chestii care nu se gasesc la Carrefour ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă