Autor Subiect: Sexualitate, subiect tabu ?!  (Citit de 462004 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Sexualitate, subiect tabu ?!
« Răspuns #2175 : Joi, 30 Mai 2013, 09:50 »
De ce mint femeile şi bărbaţii în privinţa numărului de parteneri sexuali
Un studiu recent confirmă faptul că, deşi bărbaţii şi femeile nu se mai simt presaţi să se conformeze altor stereotipuri legate de sex, când e vorba despre numărul de parteneri sexuali, tot sunt înclinaţi să mintă pentru a corespunde acestor stereotipuri: bărbaţii tind să exagereze numărul partenerelor pe care le-au avut, în timp ce femeile spun că au avut mai puţini parteneri decât au avut în realitatate.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2176 : Vineri, 31 Mai 2013, 17:54 »
... când e vorba despre numărul de parteneri sexuali, tot sunt înclinaţi să mintă pentru a corespunde acestor stereotipuri: bărbaţii tind să exagereze numărul partenerelor pe care le-au avut, în timp ce femeile spun că au avut mai puţini parteneri decât au avut în realitatate.
Explicatia e simpla si stiuta de cand lumea: cu cat in barbat are mai multe relatii, cu atat 'emana mai multa virilitate'(desigur tenat mea este ironica).Cu cat se intampla asta la o femeie,  u atat este mai 'decazuta', inclusiv din 'drepturile de femeie'...asta ca sa ma joc putin cu cuvintele!De ce acceptam asta?Pentru ca suntem supusi unor cutume sociale, ancestrale! :uglystupid2: :oops:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2177 : Sâmbătă, 01 Iunie 2013, 20:25 »
Care este diferenta dintre o repriza de fotbal si un preludiu?

Prima dureaza sigur 45 de minute. :crazy2: ;D ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2178 : Duminică, 09 Iunie 2013, 11:46 »
Noaptea minții: Cartea care te învață cum să faci sex creștin
La Timișoara a fost editat un manual de educație sexuală creștină. Elevele învață să facă sex numai după căsătorie și primesc recomandarea fermă să evite mass-media pentru că le manipulează. În fapt, nu numai că li se îngrădește, în mod flagrant, dreptul la viață privată, dar este cel mai perfid mijloc de subjugare morală a tinereții lor.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2179 : Duminică, 09 Iunie 2013, 11:56 »
Silviule,
Articolul postat de tine m-a aruncat intr-o neagra deznadejde.  :-[ Io tocmai studiam niste articole de pe un site care vizeaza 'practici yoghine pentru o viata sexuala armonioasa'.Clar, in concediu ma duc la Muntele Sfant in pelerinaj, poate reusesc sa scap de pacate!

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2180 : Marți, 11 Iunie 2013, 08:27 »
De pe internet adunate:

Cugetari celebre despre sex
" Nume? Austin Danger Powers. Sex? Da, va rog?
Austin Powers
Clinton a mintit. Un barbat poate uita unde parcheaza sau chiar unde locuieste, dar nuuita niciodata o partida de sex oral, indiferent cat de nereusita a fost.
Barbara Bush
 Potrivit unor cercetari recente, femeile spun ca se simt mai comfortabil daca se dezbracain fata unui barbat, decat daca ar face-o in fata unei femei. Aceasta din cauza ca femeilesunt foarte critice, in timp ce barbatii sunt doar recunoscatori.
Robert DeNiro
Se zice ca ar fi aparut un nou scandal in lumea medicala. Doctorii semnaleaza faptul ca barbatii au reactii alergice la prezervativele din latex. Acestea provoaca umflarea puternica a penisului. Si, care-i problema?
Dustin Hoffman
Sexul este ereditar. Daca parintii tai nu au facut, nici tu nu vei face.
Anonim
Cunoasteti privirea aceea pe care o au femeile cand vor sa faca sex? Nici eu.
Steve Martin
Sa faci sex e ca si cum ai juca bridge. Daca n-ai un partener bun, ar fi bine sa ai o mana buna.
Woody Allen
 Femeile sunt capabile sa mimeze orgasmul.Barbatii pot mima o intreaga relatie.
Sharon Stone
 Hockeiul este un sport pentru albi.Basketball este un sport pentru negri.Golful este un sport pentru albi imbracati ca niste pesti negri.
Tiger Woods
Bigamia inseamna sa ai o nevasta in plus. Monogamia e acelasi lucru.
Oscar Wilde
Vedeti, problema e ca Dumnezeu i-a dat barbatului un creier si un penis, dar nu i-a datsuficient sange pentru a le folosi pe amandoua deodata
Robin Williams
Iubirea este raspunsul, dar in timp ce astepti raspunsul, sexul ridica niste intrebari bunicele.
Woody Allen
Cand am ajuns in America, nu stiam sa vorbesc engleza, dar viata mea sexuala era perfecta. Acum engleza mea e perfecta, dar viata mea sexuala e groaznica.
Julio Iglesias
 Ultima data cand am fost inauntrul unei femei a fost cand am vizitat Statuia Libertatii.
Woody Allen
 Sunt un amant atat de bun, pentru ca exersez foarte mult singur.
Woody Allen
Sexul si golful sunt singurele doua lucruri de care te poti bucura fara sa te pricepi la ele.
Kevin Costner, Tin Cup
Este mai bine sa nu fii fidel decat sa fii fidel fara sa ti-o doresti.
Brigitte Bardot
Daca Dumnezeu nu ar fi dorit ca noi sa ne masturbam, ne-ar fi facut bratele mai scurte.
George Carlin
 Il iubesc mai mult pe Mickey Mouse decat pe orice femeie pe care am cunoscut-o.
Walt Disney
Sexul la 90 de ani este ca si cand ai juca biliard cu o funie.
George Burns
 Nimeni nu va castiga razboiul sexelor; se fraternizeaza prea mult cu inamicul.
Henry Kissinger
Personal, nu stiu nimic despre sex, deoarece am fost maritata tot timpul.
Zsa Zsa Gabor
 Marea diferenta dintre sexul platit si sexul gratis este ca sexul platit costa mai putin.
Brendan Francis
De ce ar trebui sa primim sfaturi despre sex de la Papa? Daca stie ceva despre sex, nu ar trebui sa stie!
George Bernard Shaw
In America sexul este o obsesie, in alte parti ale lumii este o realitate.
Marlene Dietrich
 Pentru a avea succes la sexul opus, spune-i ca esti impotent. Va face tot posibilul sa itidemonstreze contrariul.
Cary Grant
Munca de programator este ca si sexul. O singura greseala si trebuie sa platesti pentru eatot restul vietii.
Michael Sinz
Prietena mea rade intotdeauna in timp ce facem sex - indiferent de ceea ce citeste
Steve Jobs"

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2181 : Marți, 11 Iunie 2013, 22:00 »
Cum să transformi o partidă de sex mediocră într-una de vis: „Dumnezeul sexului nu trebuie să fie neapărat orgasmul”
Luminile sunt scăzute, două pahare de vin pe jumătate goale stau aşezate pe noptieră. Hainele voastre sunt împrăştiate pe podea. Vă repeziţi cu furie şi dorinţă unul la altul. Săriţi amândoi în pat şi…Bleah.

Nicio explozie de pasiune, nicio dorinţă exprimată cu răsuflarea tăiată, nicun tumult. Atunci, te întrebi. Cum pot unii în filme să aibă atâta combustibil pentru sex, când partenerul tău abia poate produce o scânteie?

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2182 : Miercuri, 12 Iunie 2013, 09:20 »
Daca nu si nu ' se esista' pasiune, va luati amandoi de manuta si va duceti la un psiholog;cititi carti de self-help, adicatelea deveniti 'autodidacti' in ale sexului;luati amandoi niste distonocalm sau extraveral inainte sa ...'purcedeti la aciune';va autosugestionati pozitiv, adica ea te imagineaza Brad Pitt si tu pe ea Angelina Jolie(asta dupa ce vizionati filmul 'Mr. & Mrs. Smith')...ma rog ar mai fi metode sau variante  :uglystupid2:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2183 : Miercuri, 12 Iunie 2013, 22:59 »

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2184 : Miercuri, 12 Iunie 2013, 23:13 »
10 tradiţii sexuale neobişnuite din lume

Asta trebuie studiata 'pas cu pas'-tre sa dau comment-reply la fiecare punct.Deocamdata din ce-am priceput io la pima citire in diagonala, am dedus ca 'cine n-are batrani, sa si-i cumpere' ca au ceva extrem de valoros.Ma rog... 'de gustibus'

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2185 : Joi, 13 Iunie 2013, 10:03 »
Deocamdata din ce-am priceput io la pima citire in diagonala, am dedus ca 'cine n-are batrani, sa si-i cumpere'
si cine-i are? ???

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2186 : Joi, 13 Iunie 2013, 10:31 »
si cine-i are? ???
Silviule,
Io tre' sa dau dovada de seriozitate, dar cu tine nu se poa'... :((
O sa ma ai pe constiinta pentru ca daca ma indemni sa scriu 'lucrui rele' aici, se va sesiza Gigi din oficiu si 'zbor for ever' de pe forumul asta! :spam:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2187 : Joi, 13 Iunie 2013, 10:46 »
Silviule,
Io tre' sa dau dovada de seriozitate, dar cu tine nu se poa'... :((

Pentru Silviu:  :applause:
"Veteranii" stiu de ce...

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #2188 : Joi, 13 Iunie 2013, 11:05 »
Pentru Silviu:  :applause:
"Veteranii" stiu de ce...
Scuze Caro,
Inante cu 1 minut, pe un alt topic aveam impresia ca nu stii sa glumesti-retractez  O0

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #2189 : Joi, 13 Iunie 2013, 21:47 »
de la Nora de pe FB 

De cate tipuri este sexul?
De patru tipuri:
Cand ai cu cine dar n-ai cu ce: sex tragic.
Cand ai cu ce dar n-ai cu cine: sex trist.
Cand ai cu cine, ai cu ce dar n-ai unde: sex studentesc.
Cand ai cu cine, ai cu ce, ai unde, dar DE CE?!: sex filozofic.

;D