Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
Lili Zamfirescu:
Dupa parerea mea fidelitatea este un must have., la pachet cu alte calitati care consider ca sunt la randul lor un must have.
Simplu: daca n-am incredere intr-un barbat, oricate alte calitati si cantitati ar prezenta, nu ma intereseaza.
Poate sa aiba palat si rolls la scara.
Exact cum spui, fiecare alege ce vrea, dar mai ales ce poate.
mihaela1961:
Fidelitatea SENTIMENTALA este un must have, de acord.Eu m-am referit tot timpul la 'infidelitate trupeasca', este o mare diferenta.Majoritatea le leaga indisolubil.Eu cred ca un barbat poate sa fie cu inima alaturi de tine, dar sexual sa-si mai doreasca cate 'o iesire din peisaj'!
Sunt tare curioasa ce ar zice sexul opus de asta! ::)
Caroline:
De inselat, se poate insela si cu fapta, dar si cu gandul sau cu vorba, adica cu sufletul. Iar asa, nu se pooate nimeni lauda ca n-a inselat niciodata. Poate doar aceia care nu au o relatie si, daca au 10 parteneri diferiti intr-o luna, pe chestii pur fizice (sau virtuale), n-au "inselat" pe nimeni, nu? Cine e nevinovat, sa arunce primul cu piatra. ;D
mihaela1961:
silviu asa zice: ca el...never! :strambatura:
silviu:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Sâmbătă, 04 Mai 2013, 14:19 ---cu atat mai rau si crud. sa-ti fie potrivit, si sa "inchizi ochii" ca se iubeste cu alta femeie.
--- Terminare citat ---
pei io inteleg ca nu se iubeste. doar se...
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Sâmbătă, 04 Mai 2013, 16:22 ---Dupa parerea mea fidelitatea este un must have., la pachet cu alte calitati care consider ca sunt la randul lor un must have.
Simplu: daca n-am incredere intr-un barbat, oricate alte calitati si cantitati ar prezenta, nu ma intereseaza.
Poate sa aiba palat si rolls la scara.
--- Terminare citat ---
wow! ca bine le zici. dar sa stii ca sunt greu, al dreac de greu de gasit; si asta pentru simplul motiv ca monogamia e un fenomen extrem de rar in randul mamiferelor.
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 04 Mai 2013, 19:40 ---De inselat, se poate insela si cu fapta, dar si cu gandul sau cu vorba, adica cu sufletul. Iar asa, nu se pooate nimeni lauda ca n-a inselat niciodata.
--- Terminare citat ---
e!...asa pana si eu am inselat :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă