Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
Caroline:
Am citit cartea Simonei Catrina... acelasi stil irezistibil. O0
CamiCamelia:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 05 Aprilie 2013, 17:30 ---Nu trebuie, Cami... Libidoul se poate sublima. In cele mai neasteptate chestiuni. Ca de exemplu, origami. ;)
--- Terminare citat ---
Buna asta... :)))) Intr-adevar ies niste chestiuni sublime, dar si cand da pe dinafara... Atunci trebuie suprimat sau... rasfatat? ;)
wonderland:
Nimic nu se suprimă, totul se transformă în mintea și sufletul nostru. Ceea ce pare suprimat nu știi niciodată cum și în ce formă reapare.
Așa că, răsfăț dacă se poate. Sau descărcare în alte forme - iaca dansul, sportul, mișcarea sunt bune și pentru asta.
*|*
Dacă nu, sublimarea prin artă și invenții tehnice e cheia transformării fără efecte negative asupra noastră, ori a celorlalți, cum sugera și Caroline :thumbup:
CamiCamelia:
Am incercat cu sportul, am incercat cu arta... acum cred ca ar fi cazul sa trec la rasfat! :dance: *|* :yeah:
achile:
Promit sa citesc tot topicul....nu am avut timp......altele mi-au starnit curiozitatea...si o Doamne ! cat ati scris......dar cica subiect tabu....hihihi...are 140 de pagini...intradevar nu stiu ce contine...vom vedea!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă