Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (418/473) > >>

silviu:
Luna Femeii: Cele mai frumoase citate ale celebrităţilor, despre dragoste şi sex

"Sexul bun este ca un joc bun de bridge. Dacă nu ai un partener bun, măcar să ai o mână bună."
Mae West

silviu:
DIFERENŢA dintre FEMEI şi BĂRBAŢI
Cand un barbat priveste o femeie intr-un club, bar doua lucruri ii trec prin cap:
1. Cum arata goala
2. Cum se va descurca in pat

O femeie in aceeasi situatie se intreaba urmatoarele:
1. Are un job?
2. Are un job bine platit?
3. Pare capabil sa mentina acel job suficient timp incat sa avem beneficii de pe urma lui?
 :(

Un barbat isi va aminti 4 lucruri dupa o prima intalnire cu o femeie:
1. Daca a dansat cu el
2. Daca a sarutat-o
3. Daca i-a luat numarul de telefon
4. Daca s-a culcat cu ea.

O femeie isi va aminti toate aceste lucruri, plus urmatoarele:
1. Modul in care a abordat-o
2. Cum era imbracat
3. Daca era parfumat
4. Ce bere a ales
5. Daca a fost gentleman
6. Cum a interactionat cu ceilalti barbati si femei
7. Daca a facut-o sa rada.

ceccyll:

--- Citat din: silviu din Marți, 19 Martie 2013, 09:57 ---DIFERENŢA dintre FEMEI şi BĂRBAŢI

Un barbat isi va aminti 4 lucruri dupa o prima intalnire cu o femeie:
1. Daca a dansat cu el
2. Daca a sarutat-o
3. Daca i-a luat numarul de telefon
4. Daca s-a culcat cu ea.

O femeie isi va aminti toate aceste lucruri, plus urmatoarele:
1. Modul in care a abordat-o
2. Cum era imbracat
3. Daca era parfumat
4. Ce bere a ales
5. Daca a fost gentleman
6. Cum a interactionat cu ceilalti barbati si femei
7. Daca a facut-o sa rada.

--- Terminare citat ---

Cum o cheama, mai putin .... Noroc ca si-a notat in telefon,daca i-a luat numarul :)

rocky:
noroc ca a mai progresat tehnologia sa tina minte telefonul si numele, eventual si-o poza pe linga  ;D

silviu:
Ultima ŞEDINŢĂ FOTO cu Marilyn
Au fost realizate în anul 1962, cu şase săptămâni înainte de moartea ei, într-un apartament din Hotelul Bel Air. Fotografiile fiind destinate revistei Vogue.

"Eu nu am venit pregătit pentru a face acest gen de fotografii. Am întrebat-o ce haine ar dori să aleagă, iar ea a luat o eşarfă transparentă prin care m-a privit...". În acel moment fotograful a înţeles că actriţa doreşte realizarea unor fotografii în care să apară sumar îmbrăcată, potrivit Daily Mail.

Totul s-a petrecut nu într-un studio foto, ci într-un apartament din hotelul preferat al actriţei, Bel Air, din Los Angeles.
"Atunci nu ştiam că nu mă voi mai întâlni cu această ocazie. Este o experienţă incomparabilă să o ai pe Marilyn Monroe într-o cameră de hotel şi să poţi face tot ce îţi doreşti".

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă