Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
steliana:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 11:55 ---Suntem ceea ce gandim, Steliana. Numeste-o realitate, daca iti pare confortabila, da' realitatea universala nu a fost creata inca de Dumnezeu... mai degraba de Matrix. :P
--- Terminare citat ---
si cand ma gandesc ca nici nu am rostit cuvantul ... ce sa mai intreb de fapte ... ??? :(
da, vreau sa-mi spuna Silviu :buck2: ce spun (logi ...) matrixii lui :D
silviu:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 11:33 ---Silviuuu ... intreaba-i pe prietenii tai, sex... ologii, phi ...ologii, stistic ... nii ... daca:
- la inceput nu stiu,
- mai apoi stiu ... ,
- caut fara margini ... ,
- ambiguitatea ...
INSEAMNA, REALITATEA ??? ::)
--- Terminare citat ---
putintica rabdare. zilele astea ma intalnesc cu un psihi :thumbup:
steliana:
:2funny: lesiiin ... de nerabdare ;D
Matei:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:48 --- :2funny: lesiiin ... de nerabdare ;D
--- Terminare citat ---
steliana, tine-ti firea, nu te pierde asa usor, fii barbata! hei care-aduce niste saruri aici la cabinetul dlui freud & jung & silviu?
steliana:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:53 ---steliana, tine-ti firea, nu te pierde asa usor, fii barbata! hei care-aduce niste saruri aici la cabinetul dlui freud & jung & silviu?
--- Terminare citat ---
stai linistit! lasa sa sunt ;D da, daca nu se mai intoarce silviu de la pattaya ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă