Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (404/473) > >>

steliana:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 11:55 ---Suntem ceea ce gandim, Steliana. Numeste-o realitate, daca iti pare confortabila, da' realitatea universala nu a fost creata inca de Dumnezeu... mai degraba de Matrix.  :P

--- Terminare citat ---

si cand ma gandesc ca nici nu am rostit cuvantul ... ce sa mai intreb de fapte ... ???  :(
da, vreau sa-mi spuna Silviu  :buck2: ce spun (logi ...)  matrixii lui  :D

silviu:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 11:33 ---Silviuuu ... intreaba-i pe prietenii tai, sex... ologii, phi ...ologii, stistic ... nii ... daca:
- la inceput nu stiu,
- mai apoi stiu ... ,
- caut fara margini ... ,
- ambiguitatea ...

INSEAMNA, REALITATEA ???  ::)

--- Terminare citat ---
putintica rabdare. zilele astea ma intalnesc cu un psihi :thumbup:

steliana:
 :2funny:  lesiiin ... de nerabdare  ;D

Matei:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:48 --- :2funny:  lesiiin ... de nerabdare  ;D

--- Terminare citat ---

steliana, tine-ti firea, nu te pierde asa usor, fii barbata! hei care-aduce niste saruri aici la cabinetul dlui freud & jung & silviu?

steliana:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:53 ---steliana, tine-ti firea, nu te pierde asa usor, fii barbata! hei care-aduce niste saruri aici la cabinetul dlui freud & jung & silviu?

--- Terminare citat ---

stai linistit! lasa sa sunt  ;D da, daca nu se mai intoarce silviu de la pattaya  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă