Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: Caroline din Marți, 25 Septembrie 2012, 19:09 ---Geniala intrebare! ;D Se spune ca pasiunea e mai aproape de ura decat de iubirea universala... :P
--- Terminare citat ---
Caro dragutza! nu tot ce se spune e adevarat macar pe jumate, nu tot ce emite un geniu e si genial.....iar in cazul meu iubirea universala nu s-a fost inventata. acuma, raportat la subiect, ma gandesc ca daca as invoca spiritu' lu' gica petrescu...m-ar coafa?
steliana:
toamna e racoroasa, fereastra deschisa ... luna revarsa o vie lucire ... e miezul noptii; nici un cuvant, nici o vorba ...doua trupuri peste matasea patului ... :D
Silviuuu ... intreaba-i pe prietenii tai, sex... ologii, phi ...ologii, stistic ... nii ... daca:
- la inceput nu stiu,
- mai apoi stiu ... ,
- caut fara margini ... ,
- ambiguitatea ...
INSEAMNA, REALITATEA ??? ::)
Caroline:
Suntem ceea ce gandim, Steliana. Numeste-o realitate, daca iti pare confortabila, da' realitatea universala nu a fost creata inca de Dumnezeu... mai degraba de Matrix. :P
Caroline:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 09:55 ---Caro dragutza! nu tot ce se spune e adevarat macar pe jumate, nu tot ce emite un geniu e si genial.....iar in cazul meu iubirea universala nu s-a fost inventata. acuma, raportat la subiect, ma gandesc ca daca as invoca spiritu' lu' gica petrescu...m-ar coafa?
--- Terminare citat ---
Stiu, dar exista un criteriu imbatabil, pentru mine: cand simt ca e asa, atunci asa e, chiar daca orice logica din lume ma contrazice. ;)
Cat despre Gica Petrescu... nu stiu. Nu poti decat sa incerci si sa vezi ce simti... ;D
Lili Zamfirescu:
^-^ :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă