Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
Lili Zamfirescu:
......poti avea orgasm si dupa ce-ai murit....deci da! in sfarsit, ceva care m-a redus la tacere... :-X..am de-a dreptul o stupefactie..
Matei:
--- Citat din: silviu din Luni, 24 Septembrie 2012, 23:48 ---9 lucruri FASCINANTE despre orgasm
--- Terminare citat ---
numai noua???
eu stiu mult mai multe dar nu pot sa le impartasesc cu voi acum. exersez desenatul oitelor si mai de curand a unui pitic care rimeaza cu tinypic. ;)
steliana:
--- Citat din: silviu din Luni, 24 Septembrie 2012, 23:48 ---9 lucruri FASCINANTE despre orgasm
--- Terminare citat ---
pct. 2 este fascinant! :buck2: cu mentiunea ca nu oricine poate sa transforme fara forma ... ;)
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: Matei din Marți, 25 Septembrie 2012, 09:44 ---numai noua???
eu stiu mult mai multe dar nu pot sa le impartasesc cu voi acum. exersez desenatul oitelor si mai de curand a unui pitic care rimeaza cu tinypic. ;)
--- Terminare citat ---
lasa asta...ma apuc de spiritism...n-auzi??? dupa ce-ai murit!!! sunt curioasa maxim: de cate ori, si ce moment? cand zice popa "si iarta-i greselile...".....??? am o dilema, pe cine sa invoc??
Caroline:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Marți, 25 Septembrie 2012, 09:47 ---am o dilema, pe cine sa invoc??
--- Terminare citat ---
Geniala intrebare! ;D Se spune ca pasiunea e mai aproape de ura decat de iubirea universala... :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă