Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
ioanaxxl:
--- Citat din: Catherinna din Sâmbătă, 10 Aprilie 2010, 21:36 ---Uite asa am dat de pamant si cu subiectul tabu, ocolindul si prin stanga si prin dreapta ;)
--- Terminare citat ---
da, dar ne-am revenit pana la urma!
in legatura cu marimea...eu zic ca mai conteaza si materialul celuilalt participant la...trafic ;)
ca una e sa "bei" dintr-o cescutza si alta sa "bei" dintr-o...galeata, in care poti sa-ti bagi si ambele maini si sa mai si aplauzi!
si spun asta din exprienta, deaorece am coordonat un compartiment de transporturi unde lucrau numai barbati si ce-mi auzeau urechile... :o :o :o
maria171:
ioana
tu stii bine ce " specie" aparte sunt soferii
ei vad multe pe drum, dar tot asa de bine se mai si lauda
ioanaxxl:
Asa e, sunt intradevar o specie aparte, dar pe care sa stii ca te poti baza! In 12 ani cat am coordonat acel compartiment nu m-a jicnit niciunul, nici unul nu si-a permis vreodata sa-mi vorbeasca urat, dar ma amuza cand povesteau ce intalneau la drum...si nu vorbim aici despre prostituatele de pe marginea soselei , ci depre "doamne" cu care veneau in contact la firmele unde duceau marfa sau de unde faceau aprovizionarea!
Saturnianul:
Maria, cam aşa e, mărimea e în mintea celor mai mulţi bărbaţi. Dar e şi în mintea unor femei.
Cathy, doar echilibrul e totul, nu? ;) Ştii care-i faza? Că la majoritatea mărimea e average, adică echilibrul ăla. Problema e că unii suferă de un complex (asemeni femeilor care oricît ar fi de slabe, au impresia că sunt grase) iar alţii nu ştiu ce să facă cu ceea ce au, cum zicea Eugenia, şi atunci vor să impresioneze prin mărime.
La femeie, la care din mărimi te refereai? ;D
clopotel32:
Voi barbatii cand auziti de marimea la o femeie la ce va fuge gandul? :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă