Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (392/473) > >>

silviu:
7 sfaturi pentru o partidă de sex cu adevărat nebună

Geta D:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 11 August 2012, 10:26 ---7 sfaturi pentru o partidă de sex cu adevărat nebună

--- Terminare citat ---

partida de sex virtuala, poate ?!   ::) in viitorul apropiat se va inventa si asta

Matei:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 11 August 2012, 10:26 ---7 sfaturi pentru o partidă de sex cu adevărat nebună

--- Terminare citat ---

ce n-am inteles niciodata la toate aceste rubrici de gen este modus operandi: ce faci? inveti sfaturile pe de rost si le repeti in timp ce? sau le printezi si din cand in cand mai tragi cu ochiul, sa vezi ce urmeaza?

--- Citat din: Dinu Geta din Sâmbătă, 11 August 2012, 10:49 ---partida de sex virtuala, poate ?!   ::) in viitorul apropiat se va inventa si asta

--- Terminare citat ---

exista deja :)

Geta D:

--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 11 August 2012, 10:51 ---ce n-am inteles niciodata la toate aceste rubrici de gen este modus operandi: ce faci? inveti sfaturile pe de rost si le repeti in timp ce? sau le printezi si din cand in cand mai tragi cu ochiul, sa vezi ce urmeaza?

exista deja :)

--- Terminare citat ---
:thumbdown: ar fi mai bine sa avem o viata normala decat sa fie condusa de tehnologie

Caroline:

--- Citat din: victor_ din Marți, 17 Iulie 2012, 19:08 ---Acu eu mai am o dilema, ce e mai sanatos, sa ne sarutam ori sa mincam iaurt?  :-\

--- Terminare citat ---

Depinde in ce scop. Pe si in corpul uman traiesc mai multe bacterii decat oameni pe Pamant. Acuma, holistic vorbin... corpul uman este o planeta a bacteriilor. Prin consumul de iaurt repopulam "planeta", iar prin sarut facem recombinare genetica intre doua ecosisteme diferite. Ambele procese sunt la fel de importante pentru ecologia bacteriilor. Si daca "locuitorii" o duc bine, si "planeta" face la fel. ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă