Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (374/473) > >>

Guesswho:
ei, o burtica acolo, mai treaca de la noi.....eu ma refeream la burta lui Silviu  :D

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 07 Martie 2012, 18:02 ---strivita sub o dragoste cu burta.

--- Terminare citat ---
no, ca se interpreteaza ce am postat mai sus, nu stiu de ce nu pot modifica mesajul....la burta asta ma refeream, din postarea lui Silviu  :-[

pocama:
Daca omul meu este bun, iubitor, tandru,sensibil si altele asemenea, eu il iubesc cu tot cu burta, burtica, burticica lui. Un exemplu - Andrei Plesu - un barbat inteligent, spiritual, cultivat, discret si multe altele care sterg orice urma de burta.  :kissing:

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 07 Martie 2012, 19:40 ---ei, o burtica acolo, mai treaca de la noi.....eu ma refeream la burta lui Silviu  :D

--- Terminare citat ---
nu prea are. se vaita degeaba.  :)

micaela:

--- Citat din: pocama din Miercuri, 07 Martie 2012, 20:02 ---Daca omul meu este bun, iubitor, tandru,sensibil si altele asemenea, eu il iubesc cu tot cu burta, burtica, burticica lui. Un exemplu - Andrei Plesu - un barbat inteligent, spiritual, cultivat, discret si multe altele care sterg orice urma de burta.  :kissing:

--- Terminare citat ---
absolut...daca e si bun si inteligent si simpatic si iubitor si-l mai si iubesti si tu...butica lui e cea mai minunata din lume  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă