Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (371/473) > >>

silviu:
Care e soluţia atunci când nevasta nu vrea să mai facă sex pentru că soţul a făcut burtă

varsator38:

--- Citat din: silviu din Luni, 05 Martie 2012, 13:59 ---Care e soluţia atunci când nevasta nu vrea să mai facă sex pentru că soţul a făcut burtă

--- Terminare citat ---

ce de comentarii la articolul acesta...si ce de pareri ::)

Caroline:
Cata violenta verbala...  :-\

balanta:
ha, ha, ha, ha  ;D ... am incercat sa citesc aku la cafea .... iaca raspunsul de ce suntem "single"... putinii domni ratacesc pe aici  ::) sa vina ei cu comentarii .... hm, si cand te gandesti ce target au unele femei si ce "simpli" sunt ei ... |o ... bine, nu imi e rusine nici de unele femei ... probabil e sacul si peticul ....

Caroline, nu stiu daca e vorba de violenta verbala ... cred ca e mult mai adanc procesul ... unii din ei sigur in viata de zi cu zi nu ar vorbi asa ... e vorba de ceea ce e omul cu adevarat inside .... masca cu care el stie ca da bine si e acceptata ( valabil pt ambele sexe) si apoi ceea ce este cu adevarat si ceea ce arata la un moment dat in intimitate. Probabail asa se explica si propozitaia " dupa, s-a schimbat total, nu-l/ nu o mai recunosc" !  :knuppel2:

cateodata e mai bine sa nu stii....hai mai Silviule ... vino si tu cu ceva mai vesel  :thumbup:

pocama:
Eu consider ca este vorba de superficialitate, de egoism. O femeie care-si iubeste sotul cu adevarat, nu poate fi impiedicata sa-l doreasca, din cauza a cateva kg. in plus. Sigur, poate interveni o oarecare grija in legatura cu starea lui de sanatate. Sotul trebuie privit mai mult decat un amant ce trebuie sa arate bine(sau sa aibe bani multi). Frumusetea interioara a partenerului este cea care estompeza pana la disparitie neajunsurile fizice. Nu pledez pentru neglijenta celuilalt, lipsa de respect fata de propria-i persoana sau fata de cei din jur, doar spun ca aspectul fizic nu ar trebui sa predomine intr-o relatie de cuplu unde sentimentele exista cu adevarat. Dar cine mai are azi nevoie de profunzime... :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă