Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
silviu:
Beneficiile, dar şi riscurile SEXUALE pe care le presupune venirea PRIMĂVERII
Primăvara scoatem la iveală latura noastră animalică
Procesul de împerechere constă în orice, de la flirt la sex. Primăvara suntem înconjuraţi practic de feromoni şi de polen. Tentaţia sexuală pluteşte în aer. Este posibil să nu fi evoluat încă dincolo de dorinţa instinctivă de reproducere.
bi_anca:
Iti multumesc Silviu ca m-ai elucidat.
Acum imi pot intelege mai bine comportamentul din weekendul de la Bran, deci de vina este primavara si faptul ca temperatura este in crestere.
Noroc am avut ca baietii au fost cu capul pe umeri, si au avut grija ca sufletul meu sa nu aiba de suferit in urma unei decizii pripite :)
Tentatia sexuala pluteste in aer, dar totusi avem puterea sa ne infranam instinctul animalic. Altfel cu ce ne-am diferentia?
Caroline:
Ba este chiar foarte probabil ca la capitolul reproducere sa fim inca "reptilieni"... La cat de tabu a fost si este acest capitol pentru stiinta, cred ca am evoluat de o mie de ori mai mult la matematica... si psihoterapie. :coolsmiley:
rocky:
tabu a devenit mai "recent" din cauza religiei, in lumea antica statea altfel treaba
Caroline:
Depinde la care lume antica te referi... Doar in unele traditiile orientale nu a fost tabu si nici acolo in toate. Si nu ma refer aici strict la tehnici, ci la toata pleiada de prejudecati care deriva... de la Adam si Eva pana la Biblie si asa mai departe.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă